Pharma Nord   Uutiskirje
- omasta terveydestään kiinnostuneille

Hyvä [NewsletterUserName]

Kiitos Pharma Nord Health News -uutiskirjeen tilauksesta.

Arvostamme Pharma Nordilla että haluat lisätietoja tuotteistamme ja tutkimuksistamme. Pharma Nord osallistuu aktiivisesti kansainvälisiin tutkimuksiin.

Tähän mennessä on julkaistu yli 300 tieteellistä artikkelia, joiden tutkimuksissa on käytetty Pharma Nordin tuotteita. Tältä osin Pharma Nord on maailman johtavia  yrityksiä.

Kun haluat panostaa terveyteen ja sen ylläpitoon ravintolisillä, on tärkeää valita dokumentoidusti toimivat tuotteet.


Uusi koentsyymi Q10  ja seleeni tutkimus

Vuonna 2012 julkaistiin laaja-alainen ruotsalainen tutkimus kansainvälisessä julkaisussa. Kisel-10:ksi nimetyssä tutkimuksessa 444 henkilöä käytti SelenoPrecise ja Bio-Qinon Q10 tuotteita neljän vuoden ajan. Tutkittavat henkilöt olivat iältään 70-88 vuotiaita.

Kyseessä oli plasebokontrolloitu kaksoissokkotutkimus. Sen päätyttyä oli selvää, että ryhmä, joka sai Q10:tä ja seleeniä voivat huomattavasti paremmin kuin lumevalmisteita saanut ryhmä. Tämä näkyi selkeästi monissa fyysisissä ominaisuuksissa kuin myös elämänlaadussa.

Samoin vuonna 2014 Q-Symbio-tutkimuksessa havaittiin selkeä ero niiden, jotka saivat Bio-Qinon Q10: ta ja niiden välillä, jotka saivat lumevalmisteita. Tutkimus toteutettiin kolmessatoista sairaalassa yhdeksässä eri maassa ja se on yksi suurimmista koentsyymi Q10-tutkimuksista. Tutkimus julkaistiin JACC: ssä, joka on yksi maailman suosituimmista alansa julkaisuista.

 

Lainsäädäntö ei salli Pharma Nordin kirjoittaa näiden tutkimusten erityisistä tuloksista. Lisätietoja on kuitenkin on mahdollista löytää internetistä.

Lue lisää täältäTanskalainen tuotanto

Pharma Nord on Tanskalainen lääketehdas. Joissain yhteyksissä "Tanskassa tuotettu" voi merkitä, että tuote on vain pakattu Tanskassa.

Kun me sanomme "tuotettu Tanskassa", se tarkoittaa, että kaikkien tuotteidemme tuotanto tapahtuu tehtaallamme Vojensissä. Siellä on myös tuotekehitys sekä tabletti- ja kapselituotanto.
Koska tehdas on hyväksytty lääketehtaaksi noudatamme kaikkien tuotteidemme kaikissa valmistusprosesseissa  lääketehtaille asetettuja laatuvaatimuksia.

Tämä tarkoittaa tarkkaa laadunvarmistusta aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin asti. Kun tuotteet lähtevät tehtaalta, kuluttajat voivat olla varmoja siitä, että ne ovat tutkitusti toimivia eivätkä sisällä ei-toivottuja ainesosia.
 

Katso kaikki tuotteet täältä


Painotamme hygienian merkitystä

Kaikki Pharma Nordin tabletit ja kapselit pakataan läpipainopakkauksiin. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen hygieniatason ja tuotteiden tasaisen laadun.

Pakkaustavan ansiosta on helppoa ja käytännöllistä, että voit pakata ravintolisät laukkuun  matkustettaessa.

Katso videoltamme miksi läpipainopakkaus on mielestämme paras vaihtoehto purkeille.