Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Beauty

  Bio-Beauty

  • Iholle, hiuksille ja kynsille
  • Sisältää C-vitamiinia, joka edistää ihon normaalia kollageenin muodostumista
  • Seleeni (orgaaninen SelenoPrecise®) immuunijärjestelmän tueksi, solujen suojaamiseksi hapettumisstressiltä sekä hiuksille ja kynsille
  • Myös E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Biotiini ja sinkki hiuksille ja iholle
  • Lisäksi kollageenia, Pycnogenolia®, piitä sisältävää peltokorteuutetta ja kasviuutteita (jotka sisältävät lykopeenia ja antosyaaneja)
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti dokumentoitu
    

  Bio-Beauty

  Pharma Nord

  Tutustu tähän tuotteeseen liittyviin tuoteryhmiin

  [Kasviuutteet|, Kauneus ja näkö|, Kivennäisaineet|, Vitamiinit|]
  Tulosta sivu
  2 tablettia sisältää   % VSV*
  C-vitamiini 60 mg 75 %
  E-vitamiini 10 mg a-TE 83 %
  Biotiini 160 µg 320 %
  Sinkki 7,5 mg 75 %
  Seleeni (orgaanista) 50 µg 91 %
  Kollageeni 23 mg **
  Peltokorteuute 80 mg **
  Tomaattiuute 66,6 mg **
  Mustikkauute 30 mg **
  Pycnogenol® 20 mg **

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
  ** Ei määritelty

  Tuotetiedot / Produktfakta

  Annostus
  2 tablettia päivässä runsaan veden kera. Ei suositella käytettäväksi raskauden eikä imetyksen aikana.
  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ainesosat
  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute, tomaattiuute (sisältää soijalesitiiniä), L-askorbiinihappo, sinkkiglukonaatti, hydrolysoitu kalakollageeni, seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mustikkauute,

  DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti, rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), pintakäsittelyaine (talkki), väri (titaanidioksidi), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (luteiini), aromi (vanilliini), väri (karotenoidit), D-biotiini.

  Säilytys
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Mitä Bio-Beauty on?

  Bio-Beauty® sisältää sinkkiä ja biotiinia, jotka tukevat ihon ja hiusten pysymistä normaaleina. Bio-Beautyssa on myös patentoitua orgaanista seleenihiivaa, SelenoPrecisea®, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi antioksidantit C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Bio-Beauty sisältää myös kollageenia, Pycnogenolia® sekä tomaatti-, mustikka- ja peltokorteuutetta.

  Miksi valita Bio-Beauty?

  Bio-Beauty on ravintolisä, joka sisältää ravintoaineita, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Valmisteen sisältämät vitamiinit, hivenaineet ja kasviuutteet kuten seleeni, C-vitamiini, sinkki, biotiini ja peltokorteuute (Equisetum arvense) tukevat biologisia prosesseja, jotka vaikuttavat ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Esimerkiksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ihon joustavuuden ja kestävyyden kannalta, sillä yksi kollageeni on yksi sidekudoksen tärkeimmistä rakennusaineista.

  Dokumentoidut tulokset

  Biologisten prosessien, kuten uusien ihosolujen tuotannon säätely, ihon kollageenisynteesin tukeminen ja ihosoluja suojaavien puolustusmekanismien herättely vie aikansa. Bio-Beautyllä tehdyssä tutkimuksessa* havaittiin vaikutuksia jo 6-12 viikon käytön jälkeen.


  *J Dermatolog Treat 15, 4, 2004, 222-6

  Mitä hapettumisstressi on?

  Hapettumisstressillä tarkoitetaan tilaa, jossa vapaita happiradikaaleja (helposti reagoivat happiyhdisteet) on elimistössä liiaksi. Tällöin ne vahingoittavat soluja, sen rakenneosia ja solukalvoja varastamalla elektroneja niiden atomeista. Tietyt ravintoaineet, kuten E-vitamiini, toimivat antioksidantteina ja suojaavat elimistöä hapettumisstressiltä. Antioksidantit lahjoittavat yhden elektroninsa ja neutraloivat näin vapaat radikaalit ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vaurioita.