Finland | Select other Country

Bio-Kalkki®+D3

  • Sisältää hyvin imeytyvää kalsiumia
  • Piparmintun makuiset tabletit voi niellä tai pureskella
  • D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä
  • D-vitamiini ja kalsium ovat tarpeellisia luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina
  • Bio-Magnesiumin samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta
  • Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti
Tulosta sivu
Suositeltava vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:      
Kalsiumia 800 mg   (100%)*
D-vitamiinia 10 µg   (200%)*

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot / Produktfakta

Annostus:
2 tablettia päivässä.
Tabletit voi pureskella tai niellä kokonaisena

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Kalsiumkarbonaatti, makeutusaine (sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (E 1201), makeutusaine (ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (E 470b), kiinteyttämisaine (E 551), pintakäsittelyaine (E 464), makuaine (piparminttu), kolekalsiferoli (D3-vit.).

150 tabl. paino = 170 g

Mitä kalsium ja D3 - vitamiini ovat?

Kalsium on yksi yleisimmistä kivennäisaineista kehossamme. Yhdessä D3-vitamiinin kanssa, joka on myös yksi Bio-Kalkki®+D3-valmisteen ainesosista, se on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Maitotuotteita pidetään hyvinä kalsiumin lähteinä, mutta riittävän saannin voi turvata myös syömällä runsaasti kalsiumia sisältäviä kasviksia. D-vitamiinin saannin edellytys on auringonvalo (D-vitamiinia muodostuu iholla sen altistuessa UV-säteille) tai runsaasti D-vitamiinia sisältävän ruuan kuten rasvaisen kalan syönti.

Miksi valita Bio-Kalkki® + D3 ?

Riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää lapsuudessa, nuoruudessa ja nuorilla aikuisilla luiden kasvun ja optimaalisen luumassan kehittymisen aikana. Suurin luumassa saavutetaan 35 vuoden iässä, mistä eteenpäin alamme menettää kalsiumia luusta (noin 0,6 % vuodessa). Vaikka menetys on hidasta ja asteittaista, ihmiselle on sitä parempi, mitä suurempi korkein luumassa on 35-vuotiaana. Naisilla esiintyy lisäksi vaihdevuosien jälkeen hormonien säätelemää luun haurastumista, joka johtaa vuosittaiseen yhden prosentin luunmenetykseen (10 % vuosikymmenessä).

Miksi ravintoaineiden yhdistelmä?

Sekä kalsium että D-vitamiini ovat tarpeellisia luiden ja hampaiden pysymiseksi normaaleina. D-vitamiini edistää lisäksi kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja näin myös veren normaalia kalsiumtasoa. D3-vitamiini on 56–87 % tehokkaampi nostamaan veren D-vitamiinipitoisuutta kuin D2-vitamiini.

Lujat luut aktiiviseen elämään

Lujat luut ovat tärkeät aktiivisessa elämässä. Autat säilyttämään vahvat luut säännöllisellä iskuja sisältävällä liikunnalla, kuten juoksulla.

To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign