Finland | Select other Country

Bio-Omega 3&6™ - kaksi välttämätöntä rasvahappoa ja GLA

Bio-Omega 3&6™ sisältää välttämättömiä omega-3 rasvahappoja kalasta (EPA ja DHA) sekä omega-6 rasvahappoja purasruohosta.

  • Bio-Omega 3&6™ sisältää välttämättömiä omega-3 rasvahappoja kalasta (EPA ja DHA) sekä omega-6 rasvahappoja luonnon rikkaimmasta lähteestä, purasruohosta.
  • Sisältää hyvin imeytyviä vapaita rasvahappoja
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti testattu

Bio-Omega 3&6™

Pharma Nord

120 kaps

€ 31.00

Tutustu tähän tuotteeseen liittyviin tuoteryhmiin

[Aivot ja muisti|, Kauneus ja näkö|, Rasvahapot|, Sydän ja verenkierto|]
Tulosta sivu
Suositeltu vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: 1 kaps.   3 kaps.
Purasruohonsiemenöljyä 360 mg   1080 mg
    josta GLA:ta (omega 6) 80 mg   240 mg
Kalaöljyä (65 % omega 3) 140 mg   420 mg
    josta EPA 52 mg   156 mg
    sekä DHA:ta 32 mg   96 mg

Tuotetiedot / Produktfakta

Annostus:
1-3 kapselia päivässä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

120 kaps. paino = 84 g

Ainesosat:
Purasruohonsiemenöljyä,
kalaöljyä (vähintään 80% vapaina rasvahappoina),
kapselin kuori (liivate),
kosteuden säilyttäjä (glyseroli).

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Mitä Bio-Omega 3&6™ on?

Bio-Omega 3&6™ on kapseli, jossa yhdistyvät välttämättömät rasvahapot, omega-3 ja omega-6. Saamme omega-6:tta kasviksista ja vihanneksista sekä omega-3:a kalasta (erityisesti rasvaisesta kalasta kuten lohi, silli ja makrilli). Jokainen Bio-Omega 3&6™ kapseli sisältää korkealaatuista kalaöljyä, jossa on omega-3-rasvahappoja, EPA:ta (eikosapentaeenihappo), DHA:ta (dokosaheksaeenihappo) sekä GLA:ta (gammalinoleenihappo) purasruohosta (Borago officinalis), joka on luonnon rikkain omega-6-rasvahapon lähde.

Bio-Omega 3&6™ sisältää välttämättömät rasvahapot, omega-3 ja omega-6. Saamme omega-6:tta kasviksista ja omega-3:a kalasta.
Miksi valita Bio-Omega 3&6™?

Bio-Omega 3&6™:sta saat omega-3 (EPA/DHA) ja omega-6 (GLA) -rasvahappoja oikeassa suhteessa. EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa* sekä DHA näön** ja aivotoiminnan** pysymistä normaalina.

* väh. 250 mg EPA/DHA päivässä
** väh. 250 mg DHA päivässä

Miksi purasruoho on parempaa?

Purasruoho (Borago officinalis) on paras luonnollinen GLA:n lähde, joka sisältää jopa 25 % GLA:ta. Toinen suosittu GLA:n lähde helokki sisältää vain noin 8–10 % GLA:ta.

Tukea elimistölle

Vähän kalaa sisältävästä ruokavaliosta saa paljon omega-6 ja vähän omega-3-rasvahappoja - suhteen pitäisi olla toisin päin.Omega-3-rasvahappoja on elimistömme solukalvoilla. On tärkeää saada ravinnosta riittävä määrä näitä rasvahappoja, mutta tämä voi olla haasteellista niille, jotka eivät pidä kalasta tai saavat omega-3-rasvahappoja niukasti muista lähteistä. Myös tasapaino omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen välillä on tärkeä. Säännöllisestä vähän tai ei ollenkaan kalaa sisältävästä ruokavaliosta saa usein liian paljon omega-6 ja liian vähän omega-3-rasvahappoja, kun suhteen pitäisi olla toisin päin. Optimaalinen Omega-6 (GLA) ja Omega-3 (DHA/EPA) suhde länsimaisessa ruokavaliossa on 1:4. Bio-Omega 3&6™ -valmisteessa näiden rasvahappojen suhde on ihanteellinen.

Miksi nämä rasvahapot ovat välttämättömiä?

On olemassa useita erilaisia rasvahappoja, mutta vain kahta pidetään välttämättöminä: omega-3 ja omega-6. Elimistömme ei pysty valmistamaan näitä rasvahappoja itse, vaan meidän on saatava ne ruuasta, jotta elimistömme pystyy toimimaan normaalisti.