Finland | Select other Country

Bio-Beauty

Bio-Beauty

  • Iholle, hiuksille ja kynsille
  • Sisältää C-vitamiinia, joka edistää ihon normaalia kollageenin muodostumista
  • Seleeni (orgaaninen SelenoPrecise®) immuunijärjestelmän tueksi, solujen suojaamiseksi hapettumisstressiltä sekä hiuksille ja kynsille
  • Myös E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Biotiini ja sinkki hiuksille ja iholle
  • Lisäksi kollageenia, Pycnogenolia®, piitä sisältävää peltokorteuutetta ja kasviuutteita (jotka sisältävät lykopeenia ja antosyaaneja)
  • Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti dokumentoitu
     
Tulosta sivu
2 tablettia sisältää   % VSV*
C-vitamiini 60 mg 75 %
E-vitamiini 10 mg a-TE 84 %
Biotiini 160 µg 320 %
Sinkki 7,5 mg 75 %
Seleeni (orgaanista) 50 µg 90 %
Kollageeni 23 mg **
Peltokorteuute 80 mg **
Tomaattiuute 67 mg **
Mustikkauute 30 mg **
Pycnogenol 20 mg **

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
** Ei määritelty

Tuotetiedot / Produktfakta

Annostus
2 tablettia päivässä runsaan veden kera. Ei suositella käytettäväksi raskauden eikä imetyksen aikana.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Bio-Marine Complex® (syvänmeren kalojen rustouute), peltokorteuute Equisetum arvense, tomaattiuute Lycoperssicum aesculentum, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), sinkkiglukonaatti, orgaaninen seleenihiiva (SelenoPrecise®), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mustikkauute Vaccinium myrtillus,

E-vitamiini (DL-alfa tokoferyyliasetaatti, D-alfa tokoferyyliasetaatin sukkinaatti), Pycnogenol® Pinus pinaster, pintakäsittelyaine (talkki), väri (titaanidioksidi, lykopeeni), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (luteiini), aromi (vanilja), väri (beetakaroteeni), vitamiini (D-biotiini)

Säilytys
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Mitä Bio-Beauty on?

Evellessä® yhdistyy ravintoaineet sinkki ja biotiini, jotka auttavat ihon ja hiusten pysymistä normaaleina. Bio-Beauty sisältää myös patentoitua orgaanista seleenihiivaa, SelenoPrecisea®, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi antioksidantit C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Bio-Beauty sisältää myös Bio-Marine Complexia®, Pycnogenolia® sekä tomaatti-, mustikka- ja peltokorteuutetta.

Miksi valita Bio-Beauty?

Bio-Beauty on ravintolisä, joka sisältää ravintoaineita, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Valmisteen ravintoaineet ja kasviperäiset ainesosat kuten seleeni, C-vitamiini, sinkki, biotiini ja peltokorteuute (Equisetum arvense) tukevat biologisia prosesseja, jotka vaikuttavat ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Esimerkiksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Kollageeni on sidekudoksen keskeinen osa ja se vaikuttaa suotuisasti ihon lujuuteen ja kimmoisuuteen.

Dokumentoidut tulokset

Biologisten prosessien, kuten uusien ihosolujen tuotannon säätely, ihon kollageenisynteesin tukeminen ja ihosoluja suojaavien puolustusmekanismien herättely, virkistäminen ottaa aikansa. Evellellä tehdyssä tutkimuksessa* havaittiin vaikutuksia jo 6-12 viikon käytön jälkeen.
 


*J Dermatolog Treat 15, 4, 2004, 222-6

Mitä hapettumisstressi on?

Hapettumisstressi on tila, jossa vapaat radikaalit (helposti reagoivat happiyhdisteet) hyökkäävät solujen, solun rakenneosien ja solukalvojen kimppuun ja aiheuttavat vaurioita varastamalla atomeilta elektroneja. Tietyt ravintoaineet, kuten E-vitamiini, osallistuvat solujen suojaamiseen hapettumisstressiltä lahjoittamalla solulle elektronin neutraloiden näin vapaan radikaalin, ennen kuin se aiheuttaa vaurioita.