Finland | Select other Country

Onko ravitsemus intohimosi?

Pharma Nord on nopeasti laajeneva, kansainvälinen yritys ja yksi Euroopan johtavista ennaltaehkäisevien lääkkeiden ja ravintolisien toimittajista. Terveellisten elämäntapojen edistäminen on tärkeää. Siksi pyrimme viestimään ravitsemushoidon eduista laadukkailla ja tieteellisesti dokumentoiduilla tuotteilla.

Pharma Nord on sekä mielenkiintoinen että haastava työpaikka, joka tarjoaa monia erilaisia työtehtäviä. Yrityksen lukuisissa toiminnoissa tarvitaan monipuolista taitoa ja pätevyyttä, joten Pharma Nord on aina kiinnostunut vastaanottamaan myös avoimia työhakemuksia.

Työpaikat Tanskassa
Pharma Nordin pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Vojensin tuotantolaitoksessa. Tuotantoyksikön yhteydessä sijaitsee laboratorio, jossa tehdään laatuvalvontaa ja tuotekehitystä.

Pharma Nordin toimisto sijaitsee Vejlessä. Sieltä käsin tehdään yhteistyötä kansainvälisesti sidosryhmien kanssa sekä koordinoidaan logistiikkaa, myyntiä, markkinointia, tutkimusta ja tuotekehitystä, tietotekniikka, verkkotoimintoja ja taloushallintoa.

Työpaikat muissa maissa
Pharma Nord tarjoaa haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä omistettujen kollegojen seurassa.

Odotamme hyvää englannin kielen taitoa.

Olemme ensisijaisesti kiinnostuneita kunnianhimoisista edustajista myynnin ja kouluttamisen pariin, sekä online-markkinointiin perehtyneitä henkilöitä. Pharma Nordin työntekijöillä on oltava vahva kiinnostus terveyden ja hyvinvoinnin alaa kohtaan, ja kunnianhimo kehittyä yhdessä yrityksen kanssa tehden tiivistä yhteistyötä Tanskan pääkonttorin johtoryhmän kanssa.

Avoimet työpaikat

Avoimet hakemukset ovat aina tervetulleita.

Ystävällisesti lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi kirjeitse Pharma Nordille:

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa
Merkitse kuoreen “Hakemus”.

Pharma Nord yrityksenä

Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajia. Pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Tanskassa, mutta 25 tytäryhtiön ja 20 liikekumppanin voimin Pharma Nord toimii maailmanlaajuisesti suurella alueella. Pharma Nordin tuotteet tunnetaan ja myydään Euroopassa, Lähi-Idässä, sekä nopeasti kasvavilla markkinoilla Aasiassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.