Yleisimmät kysymykset Facebook- ja Google-tilillä kirjautumisesta

1. Minkälaisia tietoja Pharma Nord saa sinusta

- Kun kirjaudut sisään Facebook-tililläsi?

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran sisään käyttäen Facebook-tiliäsi, annat meille oikeuden tilisi julkisiin tietoihin, jotka ovat kenen tahansa nähtävissä. Julkisia tietoja ovat esimerkiksi nimesi, sukupuolesi, käyttäjänimesi, profiilikuvasi, kansikuvasi ja kontaktisi.

Säilytämme vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

- Kun kirjaudut sisään käyttäen Google-tiliä?

Kun kirjaudut sisään käyttäen Google-tiliäsi, jaat meille Google-ID:si, profiilisi URL:n ja sähköpostiosoitteesi. Säilytämme ainoastaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

2. Voiko Pharma Nord julkaista sisältöä Facebook- tai Google-tilini profiilisivulla

Ei, emme julkaise mitään profiiliisi.

3. Millaisia tietoja Pharma Nord jakaa Facebookin tai Googlen kanssa?

Jos kirjaudut www.pharmanord.fi-sivustolle Facebook- tai Google-tiliäsi käyttäen, kirjautumisessa sovelletaan kyseisten tahojen voimassa olevia ehtoja henkilötietojen ja evästeiden käsittelystä sekä yksityisyydensuojasta. Voit lukea Facebookin tietosuojakäytänteistä täällä ja Googlen tietosuojakäytänteistä täällä.

4. Voinko kirjautua sisään www.pharmanord.fi:hin, jos poistan Facebook- tai Google-tilini?

Jos poistat Facebook- tai Google-tilisi, www.pharmanord.fi:n käyttäjätiliäsi ei poisteta. Voit kirjautua sisään Pharma Nord -tiliisi sillä sähköpostilla, jota käytit rekisteröityessäsi Googleen/Facebookiin.

Jos olet unhtanut salasanasi, sinun tulee vaihtaa se. Sen voit tehdä klikkaamalla "Unohdin salasanani"-painiketta.

5. Voinko muuttaa mieltäni ja vaihtaa kirjautumistapaa?

Kyllä, voit vaihtaa tapaa, jolla kirjaudut Pharma Nordiin. Jos unohdat salasanasi, sinun tulee vaihtaa se. Sen voit tehdä klikkaamalla "Unohdin salasanani".

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla meihin yhteydessä. Voit myös täyttää palautelomakkeen täällä, ja me olemme sinuun yhteydessä