Finland | Select other Country

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteestamme tai tahdot lisätietoa käyttämistämme evästeistä, voit soittaa meille numeroon (09) 8520 2215 tai jättää yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.

TIETOSUOJASELOSTE

Laatu ja turvallisuus eivät ole Pharma Nordille pelkästään tuotteita koskevia ydinarvoja. Turvallisuus verkossa on meille yksi tärkeimpiä asioita, ja haluamme turvata sivustomme kävijöiden yksityisyyden. Alta voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme sinun henkilötietojasi, millaisia kyselyitä kohdennamme sinuun sekä verkkosivuilla käyttämistämme evästeistä.

Kun vierailet sivustollamme osoitteessa www.pharmanord.fi, käsittelemme sinuun liittyviä tietoja alla kuvatun mukaisesti. Tietojen käsittelijänä toimii ainoastaan Pharma Nord. Voit pyytää meiltä lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Sinulla on koska tahansa oikeus seuraaviin toimenpiteisiin:

  •  Oikeus poistaa tiedot – Sinulla on oikeus pyytää minkä tahansa hallussamme olevan henkilötietosi korjaamista ja poistamista, mikäli tieto ei pidä paikkaansa tai on vajavaista.
  • Oikeus tulla informoiduksi – Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietojasi käsittelemme sekä miten ja miksi käsittelemme niitä.
  • Oikeus tietojen siirtämiseen – Sinulla on GDPR-asetuksen mukainen oikeus pyytää meitä toimittamaan sinulle hallussamme olevat henkilötietosi yleisesti käytössä olevassa ja tietokoneella luettavassa muodossa.
  • Oikeus kieltäytyä – Sinulla on koska tahansa oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely esimerkiksi silloin, jos vastaanotat meiltä suoramarkkinointiviestejä.
  • Oikeus valittaa – Voit toimittaa maasi tietosuojavaltuutetulle valituksen koskien sitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

1. Minkälaisia henkilötietoja käytämme ja miten niitä käytetään?

Suurin osa palveluistamme ei edellytä toimiakseen minkäänlaista henkilötietojen keräämistä, mutta joidenkin sivuston osien toimimiseksi tietojen kerääminen on välttämätöntä. Saatamme käyttää keräämiämme henkilötietoja joillakin seuraavista tavoista:

- Jotta voimme lähettää sinulle uutiskirjeemme (suostumuksellasi):

Pharma Nordin uutiskirjeen tavoitteena on pitää sinut ajan tasalla uudesta tieteelliseen tutkimukseen perustuvasta informaatiosta koskien ravintolisiä ja lääkevalmisteita.

Emme lähetä uutiskirjettä sinulle ennen kuin olet vahvistanut haluavasi tilata sen. Pharma Nord suojelee tietojasi ja takaa, että voit koska tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Jotta voimme lähettää sinulle uutiskirjeen, tallennamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Joissain tapauksissa voimme kerätä sinusta myös muita tietoja, esimerkiksi ikäsi tai onko taloudessasi lapsia. Tämänkaltaisia tietoja käytetään ainoastaan uutiskirjeen sisällön kohdentamiseen sinua kiinnostavaksi. Tiedot säilytetään vain niin kauan kuin olet uutiskirjeemme tilaaja.

Jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi uutiskirjeen sisältöön liittyvistä asioista tai jos haluat esittää toiveita uutiskirjeen sisällöstä, autamme sinua mielellämme. Voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi nettisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn, pyytää henkilötietojesi oikaisua tai perua suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, voit olla meihin yhteydessä:

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa
Puh: (09) 8520 2215

2. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

- Uutiskirjeen tilaukset:


Henkilötiedot, jotka annat meille vahvistaessasi uutiskirjeemme tilauksen, säilytetään niin kauan kuin tilaat uutiskirjettä ja ne poistetaan, jos perut tilauksen. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa uutiskirjeessä olevan peruutuslinkin kautta.

 

EVÄSTEET

1. Miksi Pharma Nord tarjoaa tietoa evästeistä?
Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivut tallentavat tietokoneisiin. Evästeet kommunikoivat verkkoserverin kanssa käyttäjäasetuksistasi ja siitä, miten käytät sivustoamme. Toisin sanoen jotkin evästeet mahdollistavat verkkosivujen yksityiskohtien toiminnan ja jotkin evästeet keräävät tietoa, jota käytetään parantamaan verkkosivujen käyttökokemusta.

2. Mitä evästeet ovat?
Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivut tallentavat tietokoneisiin. Evästeet kommunikoivat verkkoserverin kanssa käyttäjäasetuksistasi ja siitä, oletko kirjautunut sivustolle ja miten käytät sivustoa. Toisin sanoen jotkin evästeet mahdollistavat verkkosivujen yksityiskohtien toiminnan ja jotkin evästeet keräävät tietoa, jota käytetään parantamaan verkkosivujen käyttökokemusta.

3. Evästeiden estäminen
Internet-selaimesi asetuksissa voit estää evästeiden toiminnan tietokoneellasi. Huomaa kuitenkin, että evästeet estämällä menetät monia verkkosivujen toiminnallisuuksia.

Voit helposti poistaa kaikki evästeet tietokoneeltasi. Jos käytät useita eri selaimia, voit haluta poistaa evästeet niiden kaikkien käytöstä. Alla olevien linkkien kautta pääset kutakin selainta koskeviin ohjeisiin:

Internet Explorer
Safari
Google Chrome
Firefox

4. Pharma Nordin käyttämät evästeet

Käytössämme on kolme erilaista evästetyyppiä. Alta voit lukea lisää siitä, miten ja miksi käytämme evästeitä:

  • Käytettävyyteen vaikuttavat evästeet - Pharma Nord käyttää istunnon tallentavia evästeitä esimerkiksi eri maiden sivustoilla olevissa verkkokaupoissa, jotta voimme näyttää, oletko sisäänkirjautuneena sekä ostoskorisi sisällön. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi tai käyttämäsi välilehden.

  • Tilastolliset evästeet - Käytämme myös evästeitä, joiden avulla tunnistamme sivustollemme uudelleen palaavan käyttäjän. Tällaiset evästeet säilytämme pidempään kuin yhden istunnon ajan.
  • Luokittelemattomat evästeet - Meillä on käytössä myös evästeitä, joiden avulla seuraamme, millä sivustomme sivuilla käyttäjä käy vierailunsa aikana. Evästeet poistetaan, kun käyttäjä poistuu sivustolta. Tällaiset evästeet antavat meille hyödyllistä tietoa siitä, minkälaista liikennöintiä sivustollamme tapahtuu. Näin saatua tietoa käytämme ainoastaan sivustomme käytettävyyden parantamiseen.


5. Google Analytics
Pharma Nord käyttää lisäksi Google Analyticsiä, joka on sivuston kävijäliikenteen tilastoimiseen tarkoitettu työkalu. Työkalulla analysoimme sitä, kuinka kävijät sivustoamme käyttävät.

Täältä voit lukea lisää Google Analyticsin hyödyntämistä evästeistä.

 

LOKI

Keräämme lokitietoja pharmanord.fistä. Tämä informaatiota on osa tilastollista järjestelmää, jota käytetään sen seuraamiseen, kuinka paljon kävijöitä sivustollamme käy, mistä he tulevat sivustollemme ja mille sivulle he siirtyvät sivustoltamme.

Lokia käytetään vain optimoimaan www.pharmanord.fin tehokkuutta.

 

Tärkeä:


Pharma Nordille sivustomme kävijöiden tietoturvan takaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Jos haluat lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä ja hyödyntämistämme evästeistä, voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseemme sekä evästeisiin liittyvään tieto-osioon.