Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajia. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.  Pharma Nordin tutkimustietokanta sisältää yli 9000 julkaistua tutkimusta, sisältäen myös useat Pharma Nordin tuotteilla tehdyt tutkimukset. Tutkimustietokanta on tuotekehityksemme kulmakivi.

  Pharma Nordin tuotantolaitokset ja pääkonttori sijaitsevat Tanskassa, mutta yrityksen toiminta ulottuu paljon laajemmalle. Pharma Nordin tuotteita on saatavana Euroopassa, Lähi-Idässä sekä nopeasti laajenevilla Aasian markkinoilla ja Yhdysvalloissa, joissa on 25 tytäryhtiötä sekä 20 yhtiökumppania.

  Pharma Nord on yksityinen osakeyhtiö.
   

  Tanskalaista laatua
  Valmistamme ravintolisiä ja rohdosvalmisteita Tanskassa maan tiukkojen lakien mukaisesti. Koska kansainväliset markkinat pitävät arvossa Tanskan lainsäädäntöä, ja tuotteisiimme kohdistuu alati kasvavia vaatimuksia, olemme päättäneet laajentaa tuotantoamme Tanskassa sen sijaan, että veisimme osan siitä muihin maihin. Uusi tehdaslaitos varastoineen on rakennettu äskettäin Vojensiin, joka sijaitsee 50 km Tanskan ja Saksan rajalta pohjoiseen. Laajennusten ansiosta Pharma Nord pystyy kolminkertaistamaan nykyisen tuotantokapasiteettinsa, mikä luo ihanteelliset olosuhteet tulevalle kasvulle ja kehitykselle.
   

  Vahva brändi
  Pharma Nordin tuotteista on tullut vahvoja brändejä useissa maissa, mihin omalta osaltaan ovat vaikuttaneet tunnettu ”laatu-ikoni” eli kultainen mortteli ja sen ”tirkistysaukko”, josta näkee pakkauksen sisällä olevan tuotteen, hienot kultareunaiset kotelot sekä tuotenimien yhtenäinen Bio-konsepti. Kuluttajat, jälleenmyyjät ja terveydenhoitoalan ammattilaiset yhdistävät nämä piirteet perusteelliseen tutkimustoimintaan, korkeaan biologiseen hyötyosuuteen ja turvallisuuteen. Nämä ominaisuudet tekevät Pharma Nordin tuotteista mitä elinkelpoisimmat markkinoilla, joita usein pidetään trendiherkkinä. Itse asiassa juuri näin sanoi kansainvälinen superbrändineuvosto (Superbrand Council) nimetessään Pharma Nordin vuoden 2007 Superbrändiksi kuluttajamarkkinoiden sarjassa.
   

  Nutraceutical industry -yhdistys
  Yhdessä lukuisten alan yritysten kanssa Pharma Nord perusti Nutraceutical Industry (NI) -yhdistyksen alan johtaville toimijoille. Yhdistyksen perustehtävä on kaventaa kuilua, joka vallitsee kahden toisistaan jyrkästi eroavan tuoteryhmän eli lääkkeiden ja ravintolisien välillä. Yhdistyksen puheenjohtaja on Pharma Nordin tekninen johtaja Sven Moesgaard.


  Pharma Nordin historia
  Pharma Nordin perustivat kaksi nykyistä omistajaa Eli Wallin ja Sven Moesgaard vuonna 1981, jolloin he vakiinnuttivat brittiläisen seleenivalmisteen tuonnin. Pian tämän jälkeen he alkoivat kehittää tuotetta edelleen ja nyt tämä vieläkin tuotesalkkumme kulmakiviin kuuluva tuote tunnetaan nimellä Bio-Selen®+Sinkki.

  Pharma Nordin perustavaa laatua oleva idea oli korvata nykyaikaisen ruokavalion vajavuudet ravintolisillä, joilla oli korkea biologinen hyötyosuus ja tutkittu vaikutus. Bio-Selen®+Sinkki pohjusti onnistuneesti toimintaperiaatetta ja teki tietä ensimmäisille tytäryrityksille, jotka perustettiin Ruotsiin, Englantiin ja Suomeen.

  Vuosien mittaan Pharma Nord on saavuttanut moneen otteeseen mainetta innovatiivisena ja visionäärinä alan toimijana. Pharma Nord oli ensimmäinen yritys, joka esitteli koentsyymi Q10:n Euroopan markkinoille. Tuotteemme Bio-Qinon® Q10 lanseerattiin vuonna 1990, josta lähtien se on kasvanut maailmanlaajuisesti yhdeksi johtavista Q10-valmisteista. Tämä esimerkki osoittaa Pharma Nordin kehittymisen markkinoiden johtavaksi yritykseksi, kun se luo uudesta tiedosta uuden tuotteen.

  Pharma Nordin tuotteita on myynnissä yli 45 maassa. Noin 85 % yrityksemme tuotteista on rekisteröity lääkkeiksi yhdessä tai useammassa maassa. Tästä syystä kaikki tuotteemme on valmistettu farmaseuttisia laatuvaatimuksia noudattaen.

  Tietoa ja kunniaa

  Tutkittujen tuotteiden ja loistavien jälleenmyyjien ja apteekkien yhdistelmä on taannut Pharma Nordin merkittävän menestyksen ja maailmanlaajuisen tunnettuuden. Vuosien mittaan Pharma Nord on saavuttanut lukuisia kunniamainintoja sekä toimialamme että jälleenmyyjien järjestöiltä eri maissa.

  Lähiaikoina saamistamme mainittakoon seuraavat:

  • Oeuvre Award (Lifetime Achievement Award)
  • Vuoden kuluttajamarkkinoiden Supertuote (nimetty)
  • Vuoden tuote
  • Informatiivisin kampanja
   

  Vuoden tuote - Hollanti  CLA-T – Vuoden tuote Bulgariassa


  CLA-T – Vuoden tuote Portugalissa


  Bio-Qinon GOLD - Vuoden 2014 terveystuote

  2019: Paras ravintolisä, 10 parasta terveystuotetta, Kauneus&Terveys- lehti

  2019: Vuoden terveystuote finalisti: BioActive Q10 Ubiqinol, Suomen terveystuotekauppiaiden liitto 

  2014: Vuoden tavarantoimittaja: Pharma Nord, Life 


  2014: Vuoden terveystuote: Bio-Qinon Q10 GOLD, Suomen terveystuotekauppiaiden liitto