Finland | Select other Country

Kilpailun säännöt: I love me -messulippuarvonta Facebookissa 14.-16.10.2019

Arvonnan järjestää

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt arvonnan säännöt.


Miten osallistua

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee tykätä Pharma Nord Finland -sivusta Facebookissa sekä vastata julkaisussa esitettyyn kysymykseen kommentoimalla julkaisuun.

Voit osallistua vain kerran.

Kilpailuaika on 14.-16.10.2019 (päättyy klo 12.00).


Kuka voi osallistua

Kuka tahansa Suomessa asuva, jolla on Facebook-tili, voi osallistua. Pharma Nordin työtekijät eivät voi osallistua arvontaan.


Palkinto

Kilpailussa arvotaan yksi (1) palkinto.

Yksi palkinto on kaksi (2) I love me -tapahtuman vapaalippua, jotka oikeuttavat yhteen käyntiin tapahtumassa.


Kuinka voittaja arvotaan

Voittaja arvotaan kilpailuajan päättymisen jälkeen keskiviikkona 16.10.

Arvontaan osallistuvat ne, jotka ovat sekä tykänneet Pharma Nord Suomi -sivusta Facebookissa että kommentoimalla kertoneet, kenet haluaisivat ottaa mukaan messuille kanssaan. Kuvatun mukaisesti kilpailuun osallistuneiden joukosta arvotaan yksi palkinnon saaja. Voittaja valitaan arpomalla ja häneen otetaan yhteyttä lähettämällä yksityisviesti Facebookin kautta. Pharma Nord lähettää arvonnan voittajalle viestin pian arvonnan suorittamisen jälkeen.

Voittajan on vastattava viestiin ja toimitettava puhelinnumeronsa ja/tai sähköpostiosoitteensa, jotta sähköiset vapaaliput voidaan toimittaa hänelle. Voittajalla on 1 vuorokausi aikaa vastata Pharma Nordin lähettämään viestiin ja lunastaa palkinto. Voittajan on vastattava siihen viestiin, jonka Pharma Nord on lähettänyt merkiksi arvonnan voittamisesta. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa Pharma Nordin lähettämään viestiin 1 vuorokauden kuluessa viestin lähettämisestä, arvonta suoritetaan uudelleen ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja.

Palkinto lähetetään voittajalle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun voittaja toimittaa puhelinnumeronsa ja/tai sähköpostiosoitteensa Pharma Nordille yllä olevan kuvauksen mukaisesti.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.


Muuta tietoa kilpailusta

Kilpailu ei ole Facebookin tukema, sponsoroima tai järjestämä, eikä Facebook osallistu kilpailuun millään lailla.

Kilpailun yhteydessä saatavia tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen.

Pharma Nord pidättää oikeuden poistaa kommentteja, jotka ovat sopimattomia tai sisältävät loukkaavaa tai paikkansapitämätöntä informaatiota kilpailusta tai Pharma Nordin tuotteista.

Pharma Nord pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kilpailuajan kuluessa, mikäli tarvetta ilmenee.

Mahdollisissa kysymyksissä kilpailuun liittyen meihin voi olla yhteydessä puhelimitse (+358 9 8520 2215) tai sähköpostitse info-fi@pharmanord.com