Finland | Select other Country

KILPAILUSÄÄNNÖT

Joka kuukausi yksi vastanneista voittaa itselleen vuoden tarpeen valitsemaansa Pharma Nord -tuotetta. Palkinnon arvo voi olla maksimissaan 200 €. Vuoden käyttöä vastaava määrä lasketaan pakkauksessa ilmoitetun suositellun päiväannoksen mukaan.


Olemme voittajaan yhteydessä sähköpostitse. Jos voittaja ei vastaa viestiin tai viikon päästä lähetettyyn muistutusviestiin kuukauden kuluessa ensimmäisestä lähetetystä sähköpostiviestistä, palkintoa ei toimiteta.


Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että nimesi ja asuinpaikkakuntasi julkaistaan kilpailusivulla ja ne ovat näkyvissä kuukauden ajan.


Osallistumalla kilpailuun hyväksyt myös sen, että Pharma Nord saattaa olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos haluamme kuulla lisää tuotteisiimme liittyvistä kokemuksistasi. Sinulla on oikeus myös kieltäytyä antamasta meille lisätietoja.


Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla voimassa oleva postiosoite Suomessa, jonne palkinto voidaan postittaa.


Voit osallistua kilpailuun vain kerran ostamaasi tuotepakkausta kohden.

Osallistua voit viimeistään vuoden kuluttua tuotteen parasta ennen -päivämäärästä.
 

Takaisin kilpailuun

To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign