Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Kilpailun säännöt: Bio-Qinon Active GOLD -arvonta Facebookissa 13.-17.12.19

  Arvonnan järjestää:

  Oy Pharma Nord Ab
  Rajatorpantie 41 C
  01640 Vantaa.

  Osallistumalla kilpailuun hyväksyt arvonnan säännöt.

  Miten osallistua

  Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee tykätä Pharma Nord Finland -sivusta Facebookissa sekä kommentoida julkaisuun. Halutessasi voit ilmoittaa kommentissa sen ystäväsi nimen, jolle toivot myös toimitettavan arvontapalkinnon.

  Voit osallistua vain kerran.

  Kilpailuaika on 13.-17.12.2019 (päättyy klo 8.00).

  Kuka voi osallistua

  Kuka tahansa Suomessa asuva, jolla on Facebook-tili, voi osallistua. Pharma Nordin työtekijät eivät voi osallistua arvontaan.

  Palkinto

  Kilpailussa arvotaan yksi (1) voittaja. Voittaja voi halutessaan ilmoittaa kommentissa joko tägäämällä tai kirjoittamalla ystävänsä nimen. Tälle ilmoitetulle ystävälle toimitetaan samanlainen palkinto kuin voittajalle.

  Yksi palkinto on yksi (1) Bio-Qinon GOLD 60 kapselin pakkaus voittajalle, ja voittajan halutessa toinen samanlainen hänen ystävälleen.

  Kuinka voittaja arvotaan

  Voittaja arvotaan kilpailuajan päättymisen jälkeen tiistaina 17.12.19 klo 8.

  Arvontaan osallistuvat ne, jotka ovat sekä tykänneet Pharma Nord Suomi -sivusta Facebookissa että kommentoineet arvontapostaukseen. Kuvatun mukaisesti kilpailuun osallistuneiden joukosta arvotaan yksi voittaja. Voittaja valitaan arpomalla ja häneen otetaan yhteyttä lähettämällä yksityisviesti Facebookin kautta. Pharma Nord lähettää arvonnan voittajalle viestin pian arvonnan suorittamisen jälkeen.

  Voittajan on vastattava viestiin ja toimitettava postiosoitteensa ja puhelinnumeronsa palkinnon postittamista varten. Jos voittaja toivoo myös kommentissa mainitsemansa ystävänsä saavan palkinnon, on voittajan ilmoitettava myös ystävän postiosoite ja puhelinnumero. Ystävän palkinto postitetaan vain suoraan ystävälle.

  Voittajalla on 1 vuorokausi aikaa vastata Pharma Nordin lähettämään viestiin ja lunastaa palkinto. Voittajan on vastattava siihen viestiin, jonka Pharma Nord on lähettänyt merkiksi arvonnan voittamisesta. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa Pharma Nordin lähettämään viestiin 1 vuorokauden kuluessa viestin lähettämisestä, arvonta suoritetaan uudelleen ja palkinnolle arvotaan uusi voittaja.

  Palkinto lähetetään voittajalle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun voittaja on toimittanut sekä omansa että mahdollisen ystävänsä yhteystiedot Pharma Nordille yllä olevan kuvauksen mukaisesti.

  Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

  Muuta tietoa kilpailusta

  Kilpailu ei ole Facebookin tukema, sponsoroima tai järjestämä, eikä Facebook osallistu kilpailuun millään lailla.

  Kilpailun yhteydessä saatavia tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen.

  Pharma Nord pidättää oikeuden poistaa kommentteja, jotka ovat sopimattomia tai sisältävät loukkaavaa tai paikkansapitämätöntä informaatiota kilpailusta tai Pharma Nordin tuotteista.

  Pharma Nord pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä kilpailuajan kuluessa, mikäli tarvetta ilmenee.

  Mahdollisissa kysymyksissä kilpailuun liittyen meihin voi olla yhteydessä puhelimitse (+358 9 8520 2215) tai sähköpostitse info-fi@pharmanord.com