Finland | Select other Country

Haittavaikutukset

Haittavaikutus on lääkkeen tai rohdosvalmisteen ei-toivottu vaikutus. Niiden valmisteiden mukana, joilla niitä esiintyy, on aina mukana pakkausseloste.

Koska ravintolisät luokitellaan Ruokaviraston mukaan elintarvikkeiksi, niillä ei ole lääkkeille kuuluvia ominaisuuksia, eikä niissä ole erillisiä pakkausselosteita.  

Kuitenkin, jotkut ainesosat voivat aiheuttaa ei-toivotuja reaktioita. Mikäli koet odottamattomia  tai  oireita joita ei ole mainittu tuoteselosteessa tai muussa tuotteen mukana saamassasi tuotetiedoissa, konsultoi lääkäriäsi.  Tärkeää: mikäli epäilet tuotteen aiheuttavan vakavia haittavaikutuksia, ota välittömästi  yhteys lääkäriisi  tai ensiapuun. Haittavaikutusepäilystä  voi myös ilmoittaa apteekkiin tai suoraan   lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealle www.fimea.fi

Lääkärisi voi päättää, mikäli hoitosuunnitelmaasi tulee muuttaa mahdollisen haittavaikutusepäilyn vuoksi. Hän saattaa myös suositella tuotteen käyttämisen lopettamista. Hän voi raportoida haittavaitukutuksista  lääkeviranomaisten arviointia varten.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien haittavaikutuksia, ml. ei-toivottuja vaikutuksia ravintolisistä,  otathan ystävällisesti yhteyttä Pharma Nordiin.
 

To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign