Uusi tutkimus todistaa:
Tämän takia seleeni on niin tärkeää sinulle

Joukko eurooppalaisia tutkijoita on juuri saanut uuden ja jännittävän todisteen siitä, että hivenaine seleeni on todella hyödyksi ihmisille.

Tiedät ehkä, että hivenaine seleeni on hyväksi sinulle. Mutta tiedätkö KUINKA tärkeä se on? Tiedätkö MIKSI tarvitset sitä? Niin, ja tiedätkö MISTÄ voit löytää vastaukset näihin kysymyksiin? Jos todella välität terveydetäsi, on ehdottomasti vaivan arvoista viettää minuutti tai kaksi Google-haussa.

  • Tutkimus on julkaistu arvostetussa IJC-tiedelehdessä
  • Se osoittaa, miksi seleenin saanti on tärkeää
  • Se perustuu 521 448 tutkimushenkilöön

Mitä seleeni on?
Seleeni on kivennäisaine ja niin kutsuttu hivenaine, joka tarkoittaa, että sitä tarvitaan vain hivenen ihmisen terveyden ylläpitoon. Seleenin määrä viljassa vaihtelee eri maiden välillä, riippuen maaperän ravintoainemääristä. Suomessa on löydetty ratkaisu seleeniköyhän maaperän ongelmaan. Maa- ja metsätalousministeriön ehdotuksesta lannotteisiin alettiin lisätä seleeniä, jotta varmistuttaisiin suomalaisten riittävästä seleenin saannista.

Immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen toiminnalle
Kaksi seleenin tärkeintä tehtävää on tukea immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Kilpirauhanen säätelee kehon aineenvaihduntaa.

Jos kilpirauhanen ei toimi normaalisti, on riski saada

  • paino-ongelma
  • kynsi- ja hiusongelmia
  • iho-ongelmia

SelenoPrecise
Pharma Nord on kehittänyt ainutlaatuisen (patentoidun) orgaanisen seleenihiivan, jolla on erinomainen biologinen hyötyosuus. Tutkimukset osoittavat että, tämä erityinen seleenilähde imeytyy 88.7%:sti kehoon.

Käytetty ruotsalaisessa tutkimuksessa
Joukko ruotsalaisia tutkijoita valitsi SelenoPrecisen laajasti viitattuun KiSel-10-tutkimukseensa (jonka löydät myös Googlesta), jossa seleenillä havaittiin erittäin positiivisia vaikutuksia ikääntyvien keskuudessa.

MIKSI SELEENI ON ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄ AINE IHMISILLE

Tuore Eurooppalainen tutkimus antaa kokonaan uutta valoa sille, miten seleeni on hyödyksi meille ihmisille. Oletko kiinnostunut tietämään miten tämä ravintoaine on niin suuressa roolissa?

On tunnettu asia, että seleeni on tärkeä aine ihmisen terveydelle, mutta joukko eurooppalaisia tutkijoita on juuri löytänyt aiemmin tuntemattoman roolin tälle elintärkeälle ravintoaineelle. Uraaurtava tutkimus on julkaistu arvostetussa tiedelehdessä IJC:ssä ja se sisältää yhteensä 521 448 henkilöä.

Seleeni + Q10 – oiva yhdistelmä
Seleenin on osoitettu toimivan myös erinomaisesti yhdessä koentsyymi Q10:n eli ubikinonin kanssa. Tämä nähtiin selkeästi ruotsalaisessa KiSel-10-tutkimuksessa, joka julkaistiin muutama vuosi sitten European Journal of Cardiology -lehdessä. Tutkijat käyttivät SelenoPrecisen ja Bio-Qinon Q10:n yhdistelmää ja havaitsivat merkittäviä tuloksia näillä kahdella tuotteella.

SelenoPrecise Pharma Nordin ainutlaatuinen, patentoitu orgaaninen seleenihiiva, jolla on dokumentoitu 88,7% imeytyminen.

Bio-Qinon Q10 Alkuperäinen Q10-valmiste, joka on tuotettu erityisellä valmistusmenetelmällä, suunniteltu maksimaalisen biologisen hyötyosuuden aikaansaamiseksi

Tarkempaa tietoa tutkimuksista löydät Googlen kautta.


? ...
?

???

Alkuperäinen koentsyymi Q10,
dokumentoitu hyötyosuus

Alkuperäinen Q-Symbio Q10

Pharma Nord oli ensimmäinen, joka esitteli Q10:n (ubikinonin) Euroopan markkinoille.

Bio-Qinon Q10 GOLD on alkuperäinen valmiste ja kehitetty yhteistyössä johtavien tutkijoiden kanssa optimaalisen biologisen hyötyosuuden aikaansaamiseksi. Sisältää luonnollista, soluviljelmässä fermentoitua ubikinonia kasviöljypohjaisessa liuoksessa, joka takaa erinomaisen imeytymisen vereen. Bio-Qinon Q10 GOLD on kansainvälisen ubikinonin tutkijoiden järjestön (International Coenzyme Q10 Association) virallinen vertailuvalmiste.