Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Pharma Nordin PointShopin käyttöehdot


  Postimaksut ja toimitus

  Tilaukset toimitetaan 5-7 arkipäivän kuluessa tilauksesta. PointShop-tilauksille toimituskulut ovat ilmaiset.

  Tilaaminen

  Voit tilata tuotteen veloituksetta, kun olet kerännyt pisteitä ja rekisteröinyt ne käyttäjätilillesi.

  Huomaathan, että PointShop-pistejärjestelmän pisteillä ei ole mahdollista ostaa lääkkeiksi luokiteltavia Pharma Nordin tuotteita.

  Voit lukea lisää pisteiden keräämisestä täältä.

  Jos sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä numeroon +358 9 8520 2215 ma-pe klo 8.15-16.15. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

  Maksaminen

  PointShopissa käytät keräämiäsi pisteitä veloituksettomien tuotteiden lunastamiseen.

  Palauttaminen

  Sinun ei ole mahdollista palauttaa PointShop-tilausta.

  Evästeet

  Tilatessasi Pharma Nordin verkkokaupasta tai PointShopista, sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätili, johon tallennetaan nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tiedot ovat välttämättömiä tilauksesi käsittelemiseksi. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään Suomen lakien mukaisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Sinun on aina mahdollista saada meiltä sinusta tallennetut tiedot.

  Toimitus- ja käyttöehdot

  PointShopia voivat käyttää ne yksityishenkilöt, jotka keräävät pisteitä omaan kotitalouteensa hankittujen tuotteiden mukana tulevilla pistekorteilla. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli epäilemme minkäänlaista väärinkäytöstä. Väärinkäytösepäilyissä olemme yhteydessä asiakkaaseen.

  Väärinkäytösten välttämiseksi järjestelmään tietyn aikavälin sisällä rekisteröitävien pisteiden määrää voidaan rajoittaa.