Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Vahva C-vitamiini - Vähentää väsymystä, on hyväksi hermostolle ja vastustuskyvylle sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä.


  Vahva C-vitamiinivalmiste, joka on hellä vatsalle

  • Vahva C-vitamiinivalmiste
  • Happoneutraali
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, rustojen, luuston ja verisuonten, sekä hampaiden ja ikenien toimintaa varten
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän ja hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  Read moreShow less

  Bio-C™ 750 mg

  Pharma Nord

  Suositeltu vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:  
  C-vitamiinia 750 mg (938%)*

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Tuotetiedot

  Annostus:
  1 tabletti päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Tuote sopii vegaaneille.

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  Ainesosat:
  Kalsium-L-askorbaatti,
  täyteaine (mikrokiteinen selluloosa),
  paakkuuntumisen estoaineet  (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi),
  pintakäsittelyaineet (kalsiumkarbonaatti,
  hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

  120 tabl. paino = 132 g

  Mitä C-vitamiini on?

  C-vitamiini (askorbiinihappo) on vitamiini, jota tulee saada ravinnosta tai ravintolisänä, sillä keho ei pysty tuottamaan sitä itse. C-vitamiini on yksi herkimmistä vitamiineista, sillä se tuhoutuu helposti keitettäessä ja ruokaa valmistettaessa. Elimistön C-vitamiinia kuluttavat tupakointi, tulehdukset ja tulehdukselliset sairaudet, palovammat, stressi, alkoholin käyttö sekä tietyt lääkkeet.

  Alkuperäinen vesiliukoinen antioksidantti

  C-vitamiinia (askorbiinihappoa) tulee saada ravinnosta tai nauttia ravintolisänä, sillä keho ei pysty tuottamaan sitä itse.C-vitamiini on tärkeä vesiliukoinen antioksidantti, joka toimii yhdessä E-vitamiinin kanssa suojaten soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. C-vitamiinin tarve kasvaa hapettumisstressin yhteydessä, jolloin kehossa on enemmän vapaita radikaaleja kuin antioksidantteja. Näissä tilanteissa solut ja solujen rakenneosat ovat alttiita hapettumisen aiheuttamille vaurioille.

  Miksi valita Bio-C™ 750 mg?

  Pharma Nordin Bio-C™ 750 mg voi auttaa säilyttämään normaalin ihon ja ikenien lisäksi myös normaalin immuunijärjestelmän. C-vitamiini on välttämätön kudosten kasvulle ja korjaamiselle. Se edistää normaalia kollageenin muodostumista jänteiden, hampaiden, rustojen, luuston, ikenien ja verisuonien normaalia toimintaa varten.

  Hellävarainen C-vitamiinin lähde

  Bio-C™ 750 mg sisältää happoneutraalia kalsiumaskorbaattia, joka on hellävarainen vatsalle pitkäaikaisessakin käytössä. Jokainen tabletti sisältää 750 mg C-vitamiinia, jolla on korkea biologinen hyötyosuus.