Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-C-Sinkki sisältää luonnon C-vitamiinia sekä sinkkiä hyvänmakuisissa imeskelytableteissa


  Bio-C-Sinkki – Vastustuskyvylle ja vilustuneille

  • Immuunijärjestelmälle
  • Sokeriton miellyttävän makuinen imeskelytabletti, joka sisältää orgaanista sinkkiä ja luonnollista C-vitamiinia acerolakirsikkauutteesta
  • Sinkki ja C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  Read moreShow less

  Bio-C-Sinkki™

  Pharma Nord

  Suositeltava vuorokausiannos 1-4 tabl. sisältää:    
  C-vitamiinia 15 - 60 mg (19 - 75%)*
  Sinkkiä 2,5 - 10 mg (25 - 100%)*

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

  Tuotetiedot

  Annostus:
  1-4 tablettia päivässä, imeskelytabletti. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella ksylitolin käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
  Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

  Ainesosat:
  Makeutusaine (ksylitoli),
  paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini),
  aromivahvenne (glysiini),
  kuivattu acerolakirsikkauute,
  appelsiiniaromi,
  sinkkiglukonaatti,
  täyteaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

  Sopii vegaaneille.

  90 tabl. paino = 59 g

  Mitä Bio-C-Sinkki™ on?

  Bio-C-Sinkki™ on miellyttävän makuinen imeskelytabletti, joka sisältää orgaanista sinkkiä ja acerolakirsikkauutteesta saatua luonnon C-vitamiinia. Sekä C-vitamiini että sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. 
  Imeskelytabletti sulaa suussa ja vapauttaa C-vitamiinia ja sinkkiä nopeasti ylempien hengitysteiden limakalvoille. Tästä on etua, sillä nenän ja suun limakalvot voivat toimia porttina sellaisille mikro-organismeille, joita emme halua elimistöömme. Kun luomme limakalvoille ihanteelliset olosuhteet ja varmistamme samalla vastustuskyvyn normaalin toiminnan, pystymme paremmin suojautumaan mikro-organismeilta, jotka voivat olla myös taudinaiheuttajia.

  Miksi valita Bio-C-Sinkki™?

  Sinkki ja C-vitamiini tukevat vastustuskykyäImmuunijärjestelmä normaali toiminta on tärkeää. Ollessasi ihmisten kanssa tekemisissä altistut jatkuvasti ilmassa leijaileville mikro-organismeille, mm. tietyille taudinaiheuttajille. Sekä C-vitamiini että sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ne suojaavat myös soluja hapettumisstressiltä, joka aiheutuu liian korkeasta vapaiden radikaalien määrästä elimistössä. Vapailta radikaaleilta puuttuu yksi tai useampi elektroni ja ne voivat olla haitallisia elimistöllemme. Vapaiden radikaalien tiedetään vahingoittavan solukalvoja sekä solun sisällä olevia solun rakenneosia sieppaamalla niistä elektroneja. Tietyt ravintoaineet, kuten C-vitamiini ja sinkki, tukevat elimistön puolustautumista hapettumisstressiltä lahjoittamalla ylimääräisen elektronin vapaiden radikaalien neutraloimiseksi.

  Mikä acerolakirsikka on?

  Bio-C-Sinkin C-vitamiini on peräisin acerolakirsikoista, jotka antavat tableteille myös miellyttävän maunAcerolakirsikka on suurikokoinen (2-3 cm) kirsikan kaltainen marja, jossa on kivi sisällä. Acerolalajeja on useita erilaisia ja niitä kasvatetaan Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Villin acerolakirsikan marja on usein hapan, mutta viljeltynä acerolakirsikat ovat usein miellyttävän makean makuisia. Bio-C-Sinkki sisältää acerolakirsikasta valmistettua uutetta.

  Acerolakirsikka sisältää erittäin runsaasti C-vitamiinia, jopa 1500-3000 mg jokaista 100 grammaa kohden. Esimerkiksi 100 grammassa appelsiinia on C-vitamiinia 40-50 mg.