Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Kalkki®+D3

  • Sisältää hyvin imeytyvää kalsiumia
  • Piparmintun makuiset tabletit voi niellä tai pureskella
  • D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä
  • D-vitamiini ja kalsium ovat tarpeellisia luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina
  • Bio-Magnesiumin samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta
  • Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti
  Tulosta sivu
  Suositeltava vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:      
  Kalsiumia 800 mg   (100%)*
  D-vitamiinia 10 µg   (200%)*

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Tuotetiedot / Produktfakta

  Annostus:
  2 tablettia päivässä.
  Tabletit voi pureskella tai niellä kokonaisena

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
  Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

  Ainesosat:
  Kalsiumkarbonaatti, makeutusaine (sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (E 1201), makeutusaine (ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (E 470b), kiinteyttämisaine (E 551), pintakäsittelyaine (E 464), makuaine (piparminttu), kolekalsiferoli (D3-vit.).

  150 tabl. paino = 170 g

  Mitä kalsium ja D3 - vitamiini ovat?

  Kalsium on yksi yleisimmistä kivennäisaineista kehossamme. Yhdessä D3-vitamiinin kanssa, joka on myös yksi Bio-Kalkki®+D3-valmisteen ainesosista, se on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Maitotuotteita pidetään hyvinä kalsiumin lähteinä, mutta riittävän saannin voi turvata myös syömällä runsaasti kalsiumia sisältäviä kasviksia. D-vitamiinin saannin edellytys on auringonvalo (D-vitamiinia muodostuu iholla sen altistuessa UV-säteille) tai runsaasti D-vitamiinia sisältävän ruuan kuten rasvaisen kalan syönti.

  Miksi valita Bio-Kalkki® + D3 ?

  Riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää lapsuudessa, nuoruudessa ja nuorilla aikuisilla luiden kasvun ja optimaalisen luumassan kehittymisen aikana. Suurin luumassa saavutetaan 35 vuoden iässä, mistä eteenpäin alamme menettää kalsiumia luusta (noin 0,6 % vuodessa). Vaikka menetys on hidasta ja asteittaista, ihmiselle on sitä parempi, mitä suurempi korkein luumassa on 35-vuotiaana. Naisilla esiintyy lisäksi vaihdevuosien jälkeen hormonien säätelemää luun haurastumista, joka johtaa vuosittaiseen yhden prosentin luunmenetykseen (10 % vuosikymmenessä).

  Miksi ravintoaineiden yhdistelmä?

  Sekä kalsium että D-vitamiini ovat tarpeellisia luiden ja hampaiden pysymiseksi normaaleina. D-vitamiini edistää lisäksi kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja näin myös veren normaalia kalsiumtasoa. D3-vitamiini on 56–87 % tehokkaampi nostamaan veren D-vitamiinipitoisuutta kuin D2-vitamiini.

  Lujat luut aktiiviseen elämään

  Lujat luut ovat tärkeät aktiivisessa elämässä. Autat säilyttämään vahvat luut säännöllisellä iskuja sisältävällä liikunnalla, kuten juoksulla.