Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Kromi sisältää hyvin imeytyvää kromia, joka edistää verensokerin pysymistä normaalina


  Bio-Kromi® verensokerille – Veren sokeriarvojen tasaaminen

  • Orgaaninen ChromoPrecise® -kromi
  • Korkea hyötyosuus
  • Kromi edistää veren sokeritasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti testattu
  Read moreShow less

  Bio-Kromi®

  Pharma Nord

  Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:        
  Kromia   100 µg (250%)*

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Tuotetiedot

  Annostus:
  1 tabletti päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Säilytys:
  Säilytetään huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta.
  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  Ainesosat:
  Kromilla rikastettu hiiva (ChromoPrecise® orgaaninen kromi), kiinteyttämisaine (maltodekstriini), täyteaine (mikro kiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (talkki), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kiinteyttämisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

  60 tabl. paino = 42 g

  Mitä kromi on?

  Kromi on hivenaine, jota tarvitaan hyvin pieniä määriä tiettyjen biologisten toimintojen varmistamiseksi. Yksi näistä toiminnoista on normaalien (tasaisten) verensokeriarvojen ylläpitäminen. Verensokerin (glukoosin) pitoisuus kasvaa syödessä, mutta tasojen ei tulisi nousta liian nopeasti tai liian korkealle. Toimivan sokeriaineenvaihdunnan avulla glukoosi imeytyy verenkierrosta ja kulkeutuu soluihin, joissa se muutetaan energiaksi. Kromi edistää verensokeritason pysymistä normaalina.

  Miksi valita Bio-Kromi®?

  Joillakin henkilöillä glukoosin puhdistuma ei toimi normaalisti, eivätkä solut saa riittävästi sokeria. Tämä saattaa johtaa erilaisiin oireisiin kuten väsymykseen, vapinaan ja ärtyneisyyteen. Napostelu tai karkit voivat tarjota tähän pikaisen helpotuksen nostamalla nopeasti veren sokeriarvoja ja antamalla välitöntä energiaa, mutta vaikutus häviää nopeasti ja jättää meidät samaan tilaan kuin ennen välipalaa. Pitkällä tähtäimellä voimme tarvita enemmän nopeita verensokeriarvojen korjauksia, jolla voi olla negatiivinen vaikutus myös painoon. Bio-Kromin® avulla voit auttaa kehoasi ylläpitämään normaaleja verensokeriarvoja ja ehkäistä tällaisia tilanteita. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja on näin tärkeä tekijä sokerin ja rasvan käsittelyssä kehossa.

  Mikä on GTF?

  Yksi tekijä, jolla on vaikutusta glukoosin aineenvaihduntaan on GTF (Glucose Tolerance Factor). Se on aminohappokompleksi, joka muodostuu kahdesta niasiini (B-vitamiini) -molekyylistä, kolmesta aminohaposta, sinkistä ja mangaanista ja syntyy kromin reagoidessa hiivan kanssa. Tämä molekyylikompleksi osallistuu monimutkaisiin biokemiallisiin prosesseihin, jotka säätelevät hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja glukoositasapainoa.
   

  Kromin saanti on vähäistä suurimmassa osassa maailmaa. Saantia voi lisätä kätevästi Bio-Kromi-valmisteella.

  Kromin keskimääräinen saanti on reilusti alle kansainvälisten suositusten lukuun ottamatta Intiaa. Mausteet sisältävät paljon kromia, mikä voi olla selitys suurempaan saantiin Intiassa.

  Mitä ChromoPrecise® on?

  Kromivalmisteiden teho määritellään sen perusteella, kuinka hyvin ravintolisä imeytyy kehoon. Bio-Kromi® tehdään orgaanisesta ChromoPrecise®-hiivasta, joka on luonnollinen ja kehitetty hyvän imeytymisen aikaansaamiseksi. EU:n (EFSA) mukaan ChromoPrecisen® sisältämä luonnollinen orgaaninen kromi imeytyy jopa 10 kertaa paremmin kuin kemiallisesti tuotettu kromikloridi ja -pikolinaatti. Oma erityinen kromin lähteemme valmistetaan tiukkojen säännösten mukaan, näin varmistetaan erinomainen laatu ja turvallisuus, jotka on myös dokumentoitu. Jokainen Bio-Kromi®-tabletti sisältää 100 mikrogrammaa hyvin imeytyvää, parasta laatua olevaa kromia.