Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Magnesium on nopeasti liukeneva ja hyvin imeytyvä magnesiumvalmiste tukemaan lihasten normaalia toimintaa


  Hyvin imeytyvä magnesiumlisä myös herkkävatsaisille

  • Sisältää kolmea eri magnesiumsuolaa, mikä tekee valmisteesta nopeasti liukenevan ja hyvin imeytyvän
  • Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa
  • Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Lisäksi edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina
  • Valmistettu Tanskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  Read moreShow less

  Bio-Magnesium™

  Pharma Nord

  Suositeltava vuorokausiannos  sisältää magnesiumia:                                   
  1 tabletti 200 mg (53%)*
  2 tablettia 400 mg (107%)*

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Tuotetiedot

  Annostus:
  1-2 tablettia päivässä aikuisille. Iltaisin suositellaan otettavaksi 1 tabletti ennen nukkumaan menoa, joko vesilasilliseen liuotettuna tai runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Sopii vegaaneille.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  Ainesosat:
  Magnesiumkarbonaatti,
  magnesiumhydroksidi,
  magnesiumasetaatti,
  täyteaine (mikrokiteinen selluloosa),
  paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti,
  rasvahappojen magnesiumsuolat),
  pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa),
  kiinteyttämisaine (piidioksidi).

  60/150 tabl. paino 61/151 g

  Miksi valita Bio-Magnesium™?

  Bio-Magnesium sisältää magnesiumkarbonaattia, magnesiumhydroksidia ja magnesiumasetaattiaBio-Magnesiumilla™ on korkea biologinen hyötyosuus ja se koostuu kolmesta eri magnesiumsuolasta. Jokainen Bio-Magnesium™-tabletti sisältää 200 mg magnesiumia. Tabletti liukenee täysin vain muutaman minuutin kuluessa – jopa hapottomassa tai vähähappoisessa mahassa. Liuetessaan magnesium muuttuu imeytyvään muotoon, joten nopea liukeneminen merkitsee myös nopeaa imeytymistä. Bio-Magnesium-tabletit voi niellä kokonaisina, pureskella tai liuottaa lasilliseen vettä ja juoda.

  Magnesiumtesti

  Bio-Magnesium liukenee nopeasti veteen, joten sen voi helposti myös juodaVoit itse vertailla eri magnesiumvalmisteiden liukenemista. Viereisessä kuvassa olemme tiputtaneet vasemmalla olevaan lasiin Pharma Nordin Bio-Magnesium-tabletin, joka on liuennut veteen muutamassa minuutissa. Oikeanpuoleisessa lasissa on toisen valmistajan tuote näkyvissä kokonaisena tablettina lasin pohjalla.

  Mitä magnesium on?

  Magnesium on elintärkeä, neljänneksi tavallisin kivennäisaine kehossamme. Magnesiumia on kaikissa elimistömme soluissa ja 98 % siitä on itse solun sisällä. Aikuisen keho sisältää noin 24 grammaa magnesiumia. Noin 25 % tästä on lihaskudoksessa ja 60 % luissa muiden hivenaineiden kuten kalsiumin ja fosforin ohella.

  Miten magnesium toimii?

  Magnesium on monipuolinen kivennäisaine, jolla on useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Se osallistuu yli 300 entsymaattiseen reaktioon. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi se edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina. Magnesium osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin, normaaliin proteiinisynteesiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Magnesiumin saanti

  Magnesiumia tarvitaan päivittäin lisää, sillä sitä kuluu elimistön toimintoihin.Magnesiumia saamme ravinnon kautta. Erinomaisia magnesiumin lähteitä ovat esimerkiksi pähkinät, mantelit, siemenet, vihreät lehtivihannekset, kaura ja lehtikaali. Jonkin verran magnesiumia on myös vedessä, mutta pitoisuus on pieni ja vaihtelee alueittain.

  Jotkut henkilöt saavat magnesiumia riittämättömästi johtuen esimerkiksi liiasta prosessoitujen valmisruokien käytöstä tai puutteellisesta ruokavaliosta ja magnesiumia kuluttavasta elämäntyylistä. Kehon magnesiumvarastoja vähentävät myös:

  • alkoholin käyttö
  • voimakas fyysinen harjoittelu ja hikoilu
  • stressi

  Jos ruokavalio sisältää kovin niukasti proteiinia (vähemmän kuin 30 grammaa päivässä), voi magnesiumin imeytyminen vähentyä. Mikäli elimistöllä on käytettävissään liian vähän magnesiumia, voi se alkaa irrottaa magnesiumia luukudoksesta pitääkseen veren magnesiumpitoisuuden normaalina. Tämän vuoksi liian vähäisen magnesiuminsaannin selvittäminen verikokein ei välttämättä anna kovin todenmukaista kuvaa siitä, onko ihmisen magnesiumin saanti riittävällä tasolla.

  Liiallinen magnesiumin saanti on harvinaista, sillä munuaiset erittävät ylimääräisen magnesiumin virtsaan. Munuaistoiminnan ongelmista kärsivien tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen magnesiumlisän käytön aloittamista.