Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Paine+Kalium sisältää kaliumia, D-vitamiinia, ubikinonia sekä Pycnogenolia


  Bio-Paine+Kalium – kohonnut verenpaine normaaliksi

  • Sisältää kaliumia, joka edistää verenpaineen pysymistä normaalina
  • Sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Sydän on yksi kehon tärkeimmistä lihaksista.
  • Lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10) ja Pycnogenolia®
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti testattu
  Read moreShow less

  Bio-Paine®+Kalium (kaps + tabl)

  Pharma Nord

  Suositeltu vuorokausiannos sisältää 2 kapselissa    
  Ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 mg   **
  Pycnogenolia® 30 mg   **
  D3-vitamiinia 20 µg   (400%)*
  Suositeltu vuorokausiannos sisältää 1 tabletissa    
  Kaliumia 300 mg   (15 %)*

  *vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
  **vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty.

  Tuotetiedot

  Annostus:
  2 kapselia ja 1 tabletti päivässä.

  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
  Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

  60 kaps. + 30 tabl. paino = 68 g

  Ainesosat:
  Kapselit:

  Täyteaine (palmuöljy), kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), ubikinoni, väri (E150c), Pycnogenol® (Pinus pinaster), kolekalsiferoli (D3-vitamiini).
  Tabletit:
  Kaliumkloridi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (kalsiumkarbonaatt, hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

  Mitä Bio-Paine®+Kalium on?

  Bio-Paine+Kalium auttaa verenpainetta pysymään normaalinaBio-Paine®+Kalium on ravintolisä, joka sisältää kaliumia, joka edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina. Tuote sisältää myös ubikinonia (koentsyymi Q10), pycnogenol-uutetta ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta sekä D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


  Miksi valita Bio-Paine®+Kalium?

  Bio-Paine®+Kaliumin sisällyttäminen osaksi jokapäiväistä elämää, johon kuuluu myös terveellinen syöminen, säännöllinen liikunta ja mahdollisimman vähäinen stressi, on askel kohti normaalien verenpainetasojen säilyttämistä. Kalium tunnetaan ominaisuudestaan edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, joka voi olla hyödyksi sileille lihaksille, jotka muun ohessa kontrolloivat verisuonten seinämien supistumista ja laajentumista. Pycnogenol® toimii antioksidanttina suojaten kehoa vapailta radikaaleilta ja niiden aiheuttamilta soluun kohdistuvilta vaurioilta. Korkea verenpaine on yhdistetty lisääntyneeseen vapaiden radikaalien vapautumiseen kehossa.

  D3-vitamiini

  Bio-Paine®+Kalium sisältää D3-vitamiinia, joka mittaustavasta riippuen on 56–87 % tehokkaampi nostamaan veren D-vitamiinitasoja kuin D2-vitamiini.

  Vertaansa vailla oleva Q10

  Bio-Paine®+Kaliumissa käytetty ubikinoni (koentsyymi Q10) on sama aine, jota oma kehomme tuottaa. Ubikinoni on liuotettu kasviperäiseen öljyseokseen ja altistettu patentoidulle kuumentamisprosessille, jonka ansiosta Q10 molekyylit liukenevat kokonaan normaalissa kehon lämmössä. Tämän takia Bio-Paine®+Kaliumin sisältämällä ubikinonilla on erinomainen biologinen hyötyosuus.

  Pycnogenol®

  Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Pycnogenol® on ollut markkinoilla yli 40 vuotta ja sitä on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa.

  Verenpaineesi on tärkeä

  On olemassa monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa verenpaineeseen korottaen tai madaltaen, kuten liian runsas syöminen, ylipaino, tupakointi ja liika alkoholin käyttö. Verenpaineen säilyttäminen normaalina on hyvä investointi terveyteen.