Finland | Select other Country

Bio-Paine®+Kalium – Kohonnut verenpaine alas, kaliumin puutteeseen

Bio-Paine®+Kalium -pakkaus. Kalium edistää verenpaineen pysymistä normaalina ja D-vitamiini lihasten normaalia toimintaa.

  • Sisältää kaliumia, joka edistää verenpaineen pysymistä normaalina
  • Sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Sydän on yksi kehon tärkeimmistä lihaksista.
  • Lisäksi ubikinonia (koentsyymi Q10) ja Pycnogenolia®
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti testattu

Bio-Paine®+Kalium (kaps + tabl)

Pharma Nord

60 + 30 kaps

€ 37.50

Tutustu tähän tuotteeseen liittyviin tuoteryhmiin

[Kivennäisaineet|, Sydän ja verenkierto|, Vastustuskyky ja antioksidantit|, Vitamiinit|]
Tulosta sivu
Suositeltu vuorokausiannos sisältää 2 kapselissa    
Ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 mg   **
Pycnogenolia® 30 mg   **
D3-vitamiinia 20 µg   (400%)*
Suositeltu vuorokausiannos sisältää 1 tabletissa    
Kaliumia 300 mg   (15 %)*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
**vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty.

Tuotetiedot / Produktfakta

Annostus:
2 kapselia ja 1 tabletti päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

60 kaps. + 30 tabl. paino = 69 g

Ainesosat:
Kapselit:

Palmuöljy, kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), ubikinoni, väri (E150c), Pycnogenol® (Pinus pinaster), kolekalsiferoli (D3-vitamiini).
Tabletit:
Kaliumkloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (talkki), väri (titaanidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Mitä Bio-Paine®+Kalium on?

Bio-Paine®+Kalium on ravintolisä, joka sisältää kaliumia, ubikinonia (koentsyymi Q10), pycnogenol-uutetta  sekä D-vitamiinia.Bio-Paine®+Kalium on ravintolisä, joka sisältää kaliumia, joka edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina. Tuote sisältää myös ubikinonia (koentsyymi Q10), pycnogenol-uutetta ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta sekä D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Miksi valita Bio-Paine®+Kalium?

Bio-Paine®+Kaliumin sisällyttäminen osaksi jokapäiväistä elämää, johon kuuluu myös terveellinen syöminen, säännöllinen liikunta ja mahdollisimman vähäinen stressi, on askel kohti normaalien verenpainetasojen säilyttämistä. Kalium tunnetaan ominaisuudestaan edesauttaa verenpaineen pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, joka voi olla hyödyksi sileille lihaksille, jotka muun ohessa kontrolloivat verisuonten seinämien supistumista ja laajentumista. Pycnogenol® toimii antioksidanttina suojaten kehoa vapailta radikaaleilta ja niiden aiheuttamilta soluun kohdistuvilta vaurioilta. Korkea verenpaine on yhdistetty lisääntyneeseen vapaiden radikaalien vapautumiseen kehossa.

D3-vitamiini

Bio-Paine®+Kalium sisältää D3-vitamiinia, joka mittaustavasta riippuen on 56–87 % tehokkaampi nostamaan veren D-vitamiinitasoja kuin D2-vitamiini.

Vertaansa vailla oleva Q10

Bio-Paine®+Kaliumissa käytetty ubikinoni (koentsyymi Q10) on sama aine, jota oma kehomme tuottaa. Ubikinoni on liuotettu kasviperäiseen öljyseokseen ja altistettu patentoidulle kuumentamisprosessille, jonka ansiosta Q10 molekyylit liukenevat kokonaan normaalissa kehon lämmössä. Tämän takia Bio-Paine®+Kaliumin sisältämällä ubikinonilla on erinomainen biologinen hyötyosuus.

Pycnogenol®

Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Pycnogenol® on ollut markkinoilla yli 40 vuotta ja sitä on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Verenpaineesi on tärkeä

On olemassa monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa verenpaineeseen korottaen tai madaltaen, kuten liian runsas syöminen, ylipaino, tupakointi ja liika alkoholin käyttö. Verenpaineen säilyttäminen normaalina on hyvä investointi terveyteen.

To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign