Finland | Select other Country

Bio-Pycnogenol® – Luonnollisia antioksidantteja ja bioflavonoideja

Bio-Pycnogenol® -pakkaus. Ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuute on antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisvaurioilta.

  • Sisältää 40 mg standardisoitua, patentoitua uutetta
  • Ranskalaisen rannikkomännyn Pinus pinaster kuoriuute toimii antioksidanttina ja edistää terveyttä suojaamalla soluja hapettumisvaurioilta
  • Toimii antioksidanttina
  • Kliinisesti testattu

Bio-Pycnogenol® EXTRA

Pharma Nord

90 + 30 tabl

€ 32.50

Tutustu tähän tuotteeseen liittyviin tuoteryhmiin

[Kasviuutteet|, Kauneus ja näkö|, Sydän ja verenkierto|, Vastustuskyky ja antioksidantit|]
Tulosta sivu
Suositeltava vuorokausiannos sisältää 40-160 mg
rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute Pycnogenolia® (40 mg / tabletti).

Tuotetiedot / Produktfakta

Suositeltava vuorokausiannos:
2 tablettia 2 kertaa päivässä ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tablettia ei pidä pureskella, vaan se niellään kokonaisena mieluiten aterian yhteydessä tai sen jälkeen.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa),
paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini),
rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®,
pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa),
kiinteyttämisaine (trikalsiumfosfaatti),
paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).


 

Pycnogenol® on Horphag Research Ltd:n rekisteröimä
tavaramerkki, suojattu U.S. patenteilla nrot 5,720,956; 6,372,266 sekä 6,565,851.

Mitä on Bio-Pycnogenol?

Pycnogenolin sisältämät prosyanidit sitoutuvat solujen vesi- ja rasvaliukoisiin osiin suojaten niitä vapailta radikaaleilta.Bio-Pycnogenol-tableteissa on 40 milligrammaa ranskalaisesta rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta valmistettavaa uutetta. Bio-Pycnogenolissa on ainutlaatuinen seos vesiliukoisia luonnossa esiintyviä bioflavonoideja ja hedelmähappoja, joista monet ovat myös voimakkaita antioksidantteja. Bio-Pycnogenol on ravintolisä, joka tukee elimistön toimivaa verenkiertoa.

Mitä on Pycnogenol?

Patentoitu Pycnogenol-uute on valmistettu ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta. Puut kasvatetaan 2,5 eekkerin kokoisilla plantaaseilla Ranskan lounaisosassa. Puumateriaali käytetään huonekaluvalmistuksessa ja puutuotannon sivutuotteena syntyvä kuoriaines hyödynnetään Pycnogenol-tuotannon raaka-aineena. 1000 kilosta kuorta pystytään valmistamaan yksi kilo Pycnogenolia. Kaadettujen puiden tilalle istutetaan uusia taimia, mikä tekee tuotannosta kestävää. Puita kasvatettaessa ei käytetä torjunta-aineita, eikä Pycnogenolin uutosprosessissa käytetä myrkyllisiä liuottimia.

Pycnogenolin valmistuksessa männyn kuoriaines hyödynnetään kahden vuorokauden kuluessa puun kaatamisesta, jotta tärkeät bioflavonoidit säilyvät tuotteeseen saakka. Patentoidussa valmistusprosessissa männyn ulompi kuorikerros  jauhetaan ja sitä uutetaan käyttämällä veden ja etanolin seosta. Syntynyt raaka-aine puhdistetaan perusteellisesti, ruiskukuivataan ja muutetaan hienoksi ruskeaksi puuterimaiseksi tuotteeksi. Tämän jälkeen uutoksen prosyanidipitoisuus eli aktiivisten kasviyhdisteiden määrä uutteessa standardisoidaan 70-prosenttiseksi (+/- 5 %).

Pycnogenolissa on monenlaisia bioflavonoideja, esimerkiksi katekiinia, epikatekiinia, flavoneita ja taksifoliinia. Lisäksi Pycnogenol sisältää erilaisia hedelmähappoja, kuten kahvihappoa, ferulahappoa, gallushappoa, kumariinihappoa ja vanilliinihappoa. Sekä bioflavonoideja että hedelmähappoja on luontaisesti myös hedelmissä ja vihanneksissa, mutta ei yhtä monipuolisesti eikä yhtä korkeita pitoisuuksia.

Pycnogenoli toimii antioksidanttina, joka auttaa ylläpitämään terveyttä suojaamalla elimistön soluja hapettumisvaurioilta.

Turvallinen tuote

Pycnogenol on ollut markkinoilla yli 40 vuotta ja siitä on laajalti tieteellistä tutkimusta. Se on saanut toksikologian asiantuntijoilta GRAS-turvallisuusmerkinnän (Generally Recognized as Safe), mikä tarkoittaa sitä, että se on luokiteltu täysin turvalliseksi käyttää.

Mitä ovat bioflavonoidit?

Bioflavonoidit tai flavonoidit ovat suuri joukko vesiliukoisia, kasvien tuottamia yhdisteitä. Ne toimivat kasveissa väriaineina ja antioksidantteina. Bioflavonoideja on hedelmissä, vihanneksissa, pähkinöissä, siemenissä ja juurissa ja niillä on vastaavanlaisia terveysvaikutuksia kuin vitamiineilla. Bioflavonoidien suurta ryhmää kutsuttiin aiemmin vitamiini P:ksi, jossa P-kirjain tulee sanasta permeability, joka tarkoittaa läpäisevyyttä.

Bioflavonoidien riittävää saantia pidetään tärkeänä osana terveellistä ja monipuolista ravintoa.

Terveysväittämät

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on hyväksynyt Pycnogenolille seuraavat terveysväittämät:

  • Ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta.
  • Männynkuoriuute (Pycnogenol) tukee normaalia verenkiertoa
To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign