Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Selen+Sinkki sisältää SelenoPrecise-seleeniä, sinkkiä, beetakaroteenia sekä B6-, C- ja E-vitamiinia.


  Bio-Selen + Sinkki immuunijärjestelmän normaali toiminta

  Puhdasta, orgaanista seleeniä (SelenoPrecise®), sinkkiä, beetakaroteenia sekä B6-, C- ja E-vitamiineja

  • Koko perheen antioksidanttivalmiste
  • Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • A-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston, ikenien, hampaiden ja rustojen normaalia toimintaa varten
  • B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Taustalla yli 40 vuoden tuotekehitys
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  Read moreShow less

  Bio-Selen®+Sinkki

  Pharma Nord

  Suositeltu vuorokausiannos sisältää: 1 tabl.   2 tabl.                 *
  A-vitamiini 1000 µg RE   2000µg RE   125 / 250 %
  (Valmisteen A-vitamiini on beetakaroteenina)          
  Beetakaroteeni 6 mg   12 mg    
  B6-vitamiini 2 mg   4 mg   143 / 286%
  E-vitamiini 10 mg a-TE   20 mg a-TE   83 / 166%
  C-vitamiini 60 mg   120 mg   75 / 150%
  Seleeni (orgaaninen SelenoPrecise®) 50 µg   100 µg   91 / 182%
  Sinkki 15 mg      30 mg   150 / 300%

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

  Tuotetiedot

  Annostus:
  1-2 tablettia päivässä aikuisille.
  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Valmisteen hiiva on inaktivoitu.

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
  Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

  90/150 tabl. paino/nettovikt 55/91 g

  Ainesosat:
  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkiglukonaatti, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise®), beetakaroteeni, E-vitamiini (DL-alfa-tokoferyyliasetaatti ja -hapon sukkinaatti), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), pintakäsittelyaine (maissiproteiini).

  * EP Patent No. 1478732.

  Mitä seleeni on?

  Bio-Selen+Sinkin sisältämä antioksidanttien yhdistelmä suojaa soluja hapettumisstressiltä Seleeni on välttämätön hivenaine, joka tukee suurta määrää seleeniproteiineja sekä seleenistä riippuvia entsyymejä, jotka ovat tärkeitä ihmisen terveydelle. Yksi näistä on glutationiperoksidaasi (GSHPx), joka yhdessä muiden antioksidanttien kanssa suojaa kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Tukiessaan seleenistä riippuvaisia proteiineja (seleeniproteiineja) seleeni edistää mm. immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa, normaalia siittiöiden muodostusta sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaalina.

  Miksi valita Bio-Selen®+Sinkki?

  Bio-Selen®+Sinkki sisältää seleeniä, joka edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalia siittiöiden muodostumista. Kilpirauhanen säätelee solujen aineenvaihduntaa, mikä on tärkeää sekä normaalin painon ylläpitämisessä että hormonaalisen tasapainon kannalta. Bio-Selen®+Sinkki on ihanteellinen antioksidanttivalmiste, sillä puhtaan, orgaanisen seleenin sekä sinkin lisäksi se sisältää myös C- ja E-vitamiinia, jotka kaikki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bio-Selen®+Sinkki sisältää myös B6-vitamiinia ja beetakaroteenia. Tiedetään, että tietyillä alueilla maailmassa maaperä on seleeniköyhää, minkä seurauksena maataloustuotteissa (mukaan lukien liha) on vähemmän seleeniä.

  Erinomainen seleenin lähde

  Bio-Selen®+Sinkin seleenilähde on Pharma Nordin patentoitu seleenihiiva SelenoPrecise®, joka sisältää seleenimetioniinia ja yli 30:tä erilaista seleenilajia, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin monipuolisen ruokavalion sisältämiä seleeniyhdisteitä. SelenoPrecisesta® on dokumentoitu 88,7 %:n imeytyminen. Tämän seleenihiivan korkea ja tasainen laatu ovat pääasiallisia syitä sille, että se on ihanteellinen ja laajasti käytössä tieteellisissä tutkimuksissa.

   

  Patentoidun SelenoPrecise-seleenihiivan imeytyminen on korkeatasoista.

  Seleeniproteiinit

  Tutkijat ovat tunnistaneet noin 25–30 erilaista seleenistä riippuvaa proteiinia (seleeniproteiinia), joilla on eri tehtäviä elimistössämme. Nämä proteiinit tarvitsevat seleeniä toimiakseen ihanteellisesti. Yksi merkittävimmistä proteiineista on seleeniproteiini-P. Tutkijat ovat osoittaneet julkaistussa tutkimuksessa*, että tarvitaan vähintään 100 μg seleeniä päivittäin, jotta tämä seleeniproteiini saavuttaa saturaatioasteensa eli kykenee toimimaan optimaalisesti.

  *McCann JC, Ames BN: Adaptive dysfunction of selenoproteins from the perspective of the triage theory: why modest selenium deficiency may increase risk of disease of aging. FASEB Journal 2011.

  Tärkeä sinkki

  Sinkki, kuten seleenikin, on hivenaine eli sitä esiintyy ruuassa hyvin pieniä määriä ja sitä tarvitaan myös ihmisen terveyden kannalta vain hieman. On kuitenkin tärkeää saada tarpeeksi tätä ravintoainetta, joka muiden toimintojen ohella edistää hiusten, ihon, kynsien, luuston ja näön pysymistä normaalina.