Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  D-Pearls® D3-vitamiini -pakkaus. D-vitamiini on tärkeä luustolle ja lihaksille. Se edistää kalsiumin ja fosforin imeytymistä.


  Hyvin imeytyvä koko perheen D-vitamiini oliiviöljyssä

   

  • Pienet, helposti nieltävät kapselit sisältävät 20 µg D3-vitamiinia kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, josta rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy hyvin
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja tukee siten vastustuskykyä
  • Luille, hampaille ja lihaksille
  • Lisäksi D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti

   

  Read moreShow less

  D-Pearls® 20 μg

  Pharma Nord

  Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:  
  D3-vitamiinia 20 µg (400%)*

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Tuotetiedot

  Annostus:
  1 kapseli päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Säilytys:
  Huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta.
  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  Ainesosat:
  Oliiviöljy (kylmäpuristettu),
  kapselinkuori (liivate),
  kosteudensäilyttäjä (glyseroli),
  D3-vitamiini (kolekalsiferoli).

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  120 kaps. paino = 22,2 g

  Mitä D-vitamiini on?

  D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jonka paras lähde ravinnosta ovat rasvaiset kalat. Lisäksi D-vitamiinia on lihassa, maitotuotteissa, kananmunissa ja sienissä. Elimistö myös syntetisoi D-vitamiinia iholla auringon UV-valon vaikutuksesta.

  D-vitamiinin kaksi tärkeintä muotoa ovat D2-vitamiini (ergokalsiferoli) ja D3-vitamiini (kolekalsiferoli). D3 on myös se muoto, jota elimistö UV-valon vaikutuksesta syntetisoi. Syntetisointi on mahdollista kuitenkin vain, kun iho altistuu auringonvalolle tai samantyyppiselle UV-säteilylle riittävästi. Iho syntetisoi D-vitamiinia tehokkaasti elimistön tarpeisiin, mutta vain jos aurinko on riittävän korkealla taivaalla. Suuressa osassa Eurooppaa, mukaan lukien Suomessa, näin on vain kesällä. Elimistö pystyykin tuottamaan riittävästi D-vitamiinia tarpeisiinsa vain kesäisin.

  D2-vitamiinia elimistö saa vain ravinnon mukana sienistä ja tietyistä kasvikunnan tuotteista. Sekä D2- että D3-vitamiinit vaativat maksan ja munuaisten läpi kulkeutumista tullakseen biologisesti aktiivisiksi. Aiemmin oli vallalla uskomus, että nämä molemmat D-vitamiinin muodot olisivat yhtä tehokkaita elimistössä. Kuitenkin, hieman mittaustavasta riippuen, D3-vitamiini on 56-87 % D2-vitamiinia tehokkaampi nostamaan veren D-vitamiinitasoja. D3-vitamiini myös varastoituu elimistön rasvakerrokseen kolme kertaa D2-vitamiinia tehokkaammin.*

  *Heaney RP, et al. Vitamin D3 Is More Potent Than Vitamin D2 in Humans. J Clin Endocrinol Metab 2010.

  Miksi valita D-Pearls®?

  Nuori nainen hymyilee auringolta suojaava hattu päässä

  D3-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että se vaatii rasvaa imeytyäkseen hyvin. D-Pearls®-kapselit sisältävät 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka on imeytymisen parantamiseksi liuotettu korkealaatuiseen kylmäpuristettuun oliiviöljyyn. D-Pearls®-kapselit ovat läpipainopakkaukseen pakattuja pieniä, helmimäisiä gelatiinikapseleita, jotka on helppo niellä tai pureskella.

  D-Pearls® on käytännöllinen ja luotettava tapa varmistaa elimistön riittävä D-vitamiinin saanti.  D-vitamiinin saannista on erityisen tärkeää huolehtia, mikäli et saa riittävästi D-vitamiinia auringosta tai ravinnosta. Sinulla voi olla riski riittämättömään D-vitamiinin saantiin, jos:

  • olet iäkäs
  • vietät paljon aikaa sisätiloissa
  • asut pohjoisilla leveyksillä, missä on niukasti auringonvaloa
  • syöt vähän tai riittämättömiä määriä rasvaista kalaa tai muita hyviä D-vitamiinin lähteitä
  • sinulla on tumma iho (melaniini vähentää ihon kykyä tuottaa D-vitamiinia auringonvalon avulla)
  • käytät peittävää vaatetusta, joka rajoittaa auringolle altistumista
  • olet ylipainoinen


  D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä hampaiden ja luiden pysymistä normaalina. Lisäksi se edistää veren normaalia kalsiumtasoa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiini osallistuu elimistössä solujen jakautumisprosessiin.