Finland | Select other Country

BioActive Q10 voitti parhaan tuotteen palkinnon
Britannian suurimman riippumattoman terveyslehden, Natural Lifestylen, lukijat äänestivät ylivoimaisesti vuoden uutuudeksi Pharma Nordin BioActive Q10 ravintolisän.

Tämä ubikinonin muoto on ilmeisesti tullut erittäin suosituksi brittikuluttajien keskuudessa, sillä myynnit ovat kasvaneet tasaisesti sen markkinoille tulosta 2008.

Natural Lifestylen toimittaja sanoo että palkinto annetaan vain tuotteille jotka ovat saaneet aikaan todellisen muutoksen ihmisten terveyteen, hyvinvointiin ja vitaalisuuteen.

Äänestysaika oli marraskuusta tammikuuhun, äänensä voi antaa kirjeitse tai netin kautta. BioActive Q10 voitti kovassa kilpailussa monen vahvan merkin joukossa. Pharma Nordin maajohtaja Bengt Henriksen on innoissaan palkinnosta ja kiittää lojaaleja asiakkaita äänistä.

BioActive Q10:llä on kaikki samat terveyshyödyt kuin perinteisellä ubikinonilla kuten sydämen ja imuunijärjestelmän hyödyt, mutta se sisältää ubikinonia aktiivisessa muodossa. Tuote valmistetaan erityisellä, patentoidulla menetelmällä, siten että ilman happi tai valo ei pääse hapettamaan sitä. Pharma Nord pystyy siten takaamaan tuotteen säilyvyyden. BioActive Q10 sisältää 30 tai 100 mg ubikinonin aktiivmuotoa, ubikinolia, per kapseli.
 

To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign