Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Energiatasoja on yllättävän helppo ylläpitää Bio-NADH ravintolisällä.
  Energiatasoja on yllättävän helppo ylläpitää

  Ikääntymisestä johtuva energiatasojen aleneminen piilee solujen ikääntymisessä. Asiaan on mahdollista vaikuttaa ja kuinka ollakaan, vastaus on jo saatavilla.

  Yli 40-vuotiaat tietävät miltä tuntuu kun energiatasot laskevat vähitellen.Tämä johtuu siitä, että solumme menettävät hitaasti kykynsä tuottaa energiaa, joka on niin tärkeää terveydelle, elinvoimalle ja elämänlaadulle. Onneksi tieteellä on tapansa auttaa meitä välttämään tämän. Tutkimukset ovat onnistuneet tunnistamaan yhden energiantuotannon kriittisistä vaiheista, johon iän tiedetään vaikuttavan.

   

  Nämä tabletit ovat ratkaisu

  Yksi tärkeimmistä yhdisteistä on energiaa sisältävä molekyyli nimeltä NADH. Me ihmiset pystymme muodostamaan NADH:ta niasiinista (B3-vitamiini), joka edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ongelmana vain on, että kehon luonnollinen NADH-tuotanto vähenee iän myötä. Sen sijaan on hyvä uutinen, että sitä voi ottaa ravintolisänä ja siten tarjota soluillemme täysin luonnollista tukea.

   

  NADH:n ja niasiinin yhdistelmä

  Bio-NADH on valmiste, joka sisältää yhdistelmän NADH:ta ja niasiinia huolellisesti tasapainotetussa suhteessa. Yhdistelmä on hitaasti vapautuvassa muodossa, mikä tarkoittaa, että aktiiviset yhdisteet vapautuvat asteittain elimistössä pitkän ajan kuluessa. Suomalainen tutkimus on osoittanut, että hitaasti vapautuva niasiini lisää elimistön NADH-tuotantoa suotuisimmalla tavalla.

   

  Apua kehon energiantuotantoon

  Bio-NADH on kehitetty erityisesti auttamaan kehoa ylläpitämään normaalia energiantuotantoa jopa siinä elämänvaiheessa, jossa kehitys kulkee päinvastaiseen suuntaan. Korkean laadun, hyvän ja tasaisen imeytymisen sekä luotettavan vaikutuksen varmistamiseksi Bio-NADH valmistetaan tiukkojen farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.