Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Idea siitepölystä kärsiville?
  Monet käyttävät ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta valmistettavaa uutetta jokakeväisen ja - kesäisen siitepölykauden aikana.

  Siitepölykausi on usein hankalaa aikaa siitepölyallergiasta kärsiville. Tuote nimeltä Bio-Pycnogenol vilkastuttaa verenkiertoa* kaikkialla elimistössä, myös suun ja nenän limakalvoilla, missä siitepölyallergian oireet useimmiten pahiten vaivaavat. Siten Bio-Pycnogenol voi olla hyödyllinen valmiste siitepölystä kärsiville.

   

  Mitä Pycnogenol on?

  Pycnogenol on ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta valmistettava uute. Pycnogenol sisältää useita eri bioflavonoideja sekä hedelmähappoja, joita on myös hedelmissä ja kasviksissa, joskin pienempiä määriä, eikä yhtä monipuolisesti. Pycnogenol-uute on erittäin tehokas antioksidantti, josta on hyötyä terveydelle ja joka suojaa soluja hapettumisvaurioilta. Bio-Pycnogenolin verenkiertoa vilkastuttavan vaikutuksen vuoksi moni käyttää sitä myös ehkäisemään jalkojen turpoamista pitkien lentomatkojen aikana.

   

  Korkealaatuinen patentoitu uute

  Bio-Pycnogenolin suositeltu päiväannos on 2 tablettia. Tuote valmistetaan Pharma Nordin tehtaalla korkeita farmaseuttisia standardeja noudattaen. Se on standardoitu sisältämään vähintään 60 prosenttia proantosyanideja.

  Voit lukea lisää Bio-Pycnogenolista täältä


  *EFSA 2476