Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Imeytyykö ravintolisäsi nivelille tehokkaasti
   

  Kurkuma-kasvin juuriosaa on jo pitkään pidetty arvossa sen sisältämän kurkumiinin vuoksi. Pharma Nord on tuonut markkinoille hyvin imeytyvän, patentoitua kurkumiiniuutetta sisältävän tuotteen, jolla on toteutettu useita tieteellisiä tutkimuksia. 

  Curcumin Pharma Nordin kurkumiinikapselit sisältävät 400 milligrammaa kurkumiiniuutetta, josta 100 milligrammaa on kurkuminoideja eli kurkuman aktiiviaineita. Kurkumiinia voidaan käyttää mm.  tukemaan ruoansulatusta. 

   

  Patentoitu kurkumiiniuute

  Curcumin Pharma Nordin kurkumiiniuute on lipideillä suojattua, mikä estää sitä hajoamasta ruoansulatuksen vaikutuksesta ja parantaa sen imeytymistä. Erityiskäsittelyn ansiosta suurempi määrä aktiiviainetta imeytyy ja pääsee kohdekudoksiin. Tämä on tärkeää tuotteen tehon kannalta.

   

  Mitä kurkumiini on?

  Kurkumiini on kurkumaksi kutsutun kasvin luontaisesti tuottama aine, joka auttaa kasvia suojautumaan tuhoeliöiltä ja sieni-infektioilta. Voimakkaan oranssikeltaista kurkumiinia saadaan kurkuman juuriosasta ja se on kurkuman merkittävin yksittäinen aktiiviaine.

  Kurkumiini on rasvaliukoinen aine, minkä vuoksi kapselit on hyvä ottaa ruokailun yhteydessä parhaan mahdollisen imeytymisen vuoksi.

  Yksi kapseli päivittäin otettuna riittää, sillä jokainen kapseli sisältää 400 mg lipidein suojattua ja hyvin imeytyvää kurkumauutetta, josta on 100 mg aktiiviaine kurkumiinia. Pharma Nord Curcumin on 100 % luonnollinen valmiste, ja sopii siten myös vegaaneille.