Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Krooninen väsymys voi johtua solujen epätyydyttävästä toiminnasta
  Krooninen väsymys, jonka varsinkin 30–40-vuotiaat naiset tunnistavat ongelmakseen, voi johtua solujen epätyydyttävästä toiminnasta. Seuraavasta näet, kuinka solut tuottavat energiaa ja missä vaiheessa vitamiinin kaltainen yhdiste koentsyymi Q10 avaa ongelmaa.


  Vuosikymmenien ajan krooninen väsymys on ollut tieteessä ratkaisematon arvoitus, ongelma vailla hoitoa. Tanskalaiset tutkijat havaitsivat, että väsymys saattaakin johtua solujen huonosti toimivista, pienenpienistä voimalaitoksista (mitokondriot). Tässä valossa on helppo oivaltaa, miksi jotkut ihmiset ovat pienenkin fyysisen ponnistuksen jälkeen lopen uupuneita.

  Apulaisprofessori Rikke Olsen Aarhusin yliopistosta sanoo näyttävän siltä, että solujen virheellinen toiminta keskeyttää niissä energian vaihtumisnopeuden, mikä saattaa lisäksi vaikuttaa aineenvaihduntaan sekä immuunipuolustukseen ja hormonijärjestelmään.

   

  Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

  Jokaisessa solussa on yksi tai useampia mitokondrioita riippuen solun sijaintipaikasta. Mitokondrio on pienenpieni, pavunmuotoinen rakenne, joka muuntaa hiilihydraatin, rasvan ja proteiinin energiaksi monimutkaisella biokemiallisella menetelmällä. Jos mitokondriot eivät toimi, solut eivät saa energiaa. Ei ihme, että väsyttää.

  Tätä prosessia voi edesauttaa ottamalla Bio-Qinon Q10:ntä, siinä oleva C-vitamiini osallistuu elimistön normaaliin energiaa tuottavaan aineenvaihduntaan, jolla voidaan lievittää väsymystä ja uupumusta.

   

  Mitokondrion sisällä oleva löytö

  Q10, jota on kaikkien solujemme mitokondrioissa. Joillakin soluilla on erityisen suuri energian tarve.

  Kovinta työtä tekevä lihaksemme on sydän.

  Se supistuu noin 100 000 kertaa vuorokaudessa ja pumppaa vastaavasti noin 6000 litraa verta verisuonistoomme.

  Ei ihme, että sydänlihaksen solut sisältävät merkittävästi enemmän mitokondrioita, mikä väistämättömästi merkitsee korkeampia koentsyymi Q10 -tasoja. Q10-tasot ovat korkeita myös aivojen ja lihasten soluissa. Ne tietävät energiaa ja elinvoimaa.

  Voit lukea lisää Bio-Qinon Q10:stä osoitteesta