Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Miksi monet urheilijat käyttävät magnesium-lisää?
   

  Kun jokin aika sitten erään pohjoismaalaisen huippu-urheilijan verikoe osoitti hänen magnesiumtason olevan erittäin alhainen, oli selvää, että hän alkoi välittömästi käyttää magnesiumia.

  Urheilussa tarvitaan nopeutta, tarkkuutta, voimaa ja henkistä vahvuutta. Magnesium edistää mm. lihasten ja hermoston toimintaa, joten se on välttämätön ravintoaine. Niinpä kun fyysisesti vaativan huippu-urheilijan verinäyte osoitti magnesiumin puutteen, oli oikea päätös aloittaa magnesium-lisän käyttö välittömästi.

   

  Pähkinät ja vihreät lehtivihannekset hyviä lähteitä

  Ravinnosta saa paljon magnesiumia, kunhan tietää sen parhaat lähteet. Erityisen runsaasti magnesiumia saa pähkinöistä, manteleista, lehtivihanneksista, kaalista ja kaurasta. Mikäli näitä ainesosia ei käytetä riittävästi eikä ruokavalio ole tasapainoinen, magnesium-lisän käyttöä voi olla syytä harkita.

   

  Hyvin imeytyvä magnesiumvalmiste

  Bio-Magnesiumin etuna on, että se sisältää kolmea hyvin imeytyvää magnesiumin lähdettä: magnesiumkarbonaattia, magnesiumhydroksidia ja magnesiumasetaattia. Tämä yhdistelmä on tehokas nostamaan kehon magnesium-tasoja. Magnesiumtabletit liukenevat nopeasti ruoansulatusjärjestelmässä, mikä varmistaa aktiivisten ainesosien tehokkaan imeytymisen suolistossa.

   

  Todennettu biologinen hyötyosuus

  Kahdeksan viikkoa kestäneessä tutkimuksessa osoitettiin, että tutkimusryhmässä Bio-Magnesiumia käyttäneiden veren magnesiumpitoisuus nousi kuusinkertaiseksi vertailuryhmään nähden, joka sai Bio-Magnesium tablettien sijaan lumetabletteja. Suomalainen lumekontrolloitu kaksoissokkotutkimus toteutettiin vuonna 2008.

  Magnesium-lisää kannattaa harkita, jos
  •    on aktiiviurheilija
  •    on  fyysisesti tai henkisesti kuormittunut
  •    ruokavalio on epäterveellinen eikä sisällä riittävästi
        kasvikunnan tuotteita