Finland | Select other Country

Pharma Nordin Q10:llä tehdyn suuren tutkimuksen tulos:




Läpimurto Q10-hoidolla, toivoa sydänpotilaille

Suuri kansainvälinen sydänpotilailla tehty Q-Symbio -tutkimus on saatu päätökseen ja on juuri julkaistu sähköisesti arvostetussa Journal of the American College of Cardiology (JACC) -lehdessä. Tutkimus esiteltiin ensimmäisen kerran kardiologien kongressissa Lissabonissa ja jälkeenpäin se oli kongressin siteeratuin tutkimus.

Johtava lääkäri Svend Aage Mortensen Kööpenhaminan Rigshospitaletista johti tukimusta, joka tehtiin sairaaloissa Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa, Itävallassa, Unkarissa, Slovakiassa, Malesiassa, Australiassa sekä Intiassa.Hän näkee Q10:n tulevaisuudessa osana hoitoa potilailla, joilla on puutetta tästä luonnollisesta aineesta. Aineesta, jota elimistö tuottaa itse, mutta jonka tuotanto vähenee iän myötä.

JACC on päättänyt julkaista tämän tutkimuksen, joka tri Mortensenin mukaan on käänteentekevä. JACC on yksi vaikutusvaltaisimmista sydänlääkäreiden lehdistä ja valinta osoittaa, että lehden puolesta annetaan suurta arvoa Q10-hoidon tulokselle.

Bio-Qinon Q10 on Pharma Nordin tuottama Q10-valmiste. Se on myynnissä sekä apteekeissa että luontaistuotekaupoissa.

Ammattilaiset valitsivat Bio-Qinonin:
Pharma Nordin Bio-Qinon Q10 valittiin Q-Symbio -tutkimukseen, koska Pharma Nordin Q10 on kansainvälisen ubikinonin tutkijoiden järjestön (International Coenzyme Q10 Association) virallinen vertailuvalmiste ja siitä on yli 100 julkaistua tutkimusta. Tuotteella on dokumentoitu hyötyosuus sekä vaikutus ja sen turvallisuudesta on kerätty tietoa jo lähes 25 vuoden ajan.

Kahdesta Q10-muodosta tutkimukseen valittiin: Ubikinoni
Q10:llä on kaksi muotoa, hapettunut ubikinoni ja pelkistynyt ubikinoli. Molempia muotoja on mitokondrioissa, solujemme “voimalaitoksissa”. Siellä Q10 muuttuu jatkuvasti muodosta toiseen ja tämä ominaisuus on välttämätön Q10:n vaikutuksille elimistössä.

Pharma Nordin Q10 liuotetaan öljyyn ja lämpökäsitellään erityisellä tavalla siten, että Q10-kristallit liukenevat täydellisesti kehon lämpötilassa ja muodostavat yhtenäisen (homogeenisen) liuoksen, joka imeytyy hyvin.

Toistaiseksi lähes kaikki dokumentaatio tehosta ja turvallisuudesta on hapettuneesta muodosta, ubikinonista, ja se on myös syy, miksi tri Mortensen päätti käyttää ubikinonia Q-Symbio -tutkimuksessa. Suurimmalla osalla ihmisistä hyvää laatua oleva ubikinoni imeytyy yleisesti yhtä hyvin kuin ubikinoli.

Tuotamme itse maksassa pieniä määriä hapettunutta ubikinonia ja ruuasta saamamme Q10 on myös ubikinonina. Hapettunut ubikinoni muuttuu ubikinoliksi jo, kun se imeytyy suolen seinämästä.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Pharma Nordin ubkinonista!