Finland | Select other Country

Suojaa kultaisina vuosina
Karoliininen sairaala ja Linköpingin yliopisto tekivät yhteistyönä viisivuotisen, tieteellisen tutkimuksen - Alehagen U, et al.”Sydänkuolleisuus ja sydämen vajaatoiminta vähenivät seleeni ja koentsyymi Q10 ravintolisillä”* . Aktiiviryhmä sai päivittäin 200 mcg orgaanista SelenoPrecise -seleenivalmistetta ja 200 mg Bio-Qinon Q10 GOLD ubikinonia.

Tutkimuksen ravintolisät olivat Pharma Nord:n valmistamia.

Tutkijat kertovat, miksi päätyivät nimenomaan näihin: “Koska niistä tiedetään, että ne imeytyvät erinomaisesti ja ne ovat hyvin dokumentoituja. Ne ovat valmistettu lääketehtaille asetettujen GMP -laatuvaatimusten mukaisesti, niissä ei ole eräkohtaisia vaihteluita ja niitä on jo vuosikymmenien ajan käytetty lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Tutkijalääkärit painottavat, että tulosten kannalta tasainen annostus on tärkeä: “Kumpaakin valmistetta otettiin kahdesti päivässä, eli tutkimusryhmä sitoutui viideksi vuodeksi ottamaan säännöllisesti 100 mcg tabletin SelenoPreciseä kahdesti päivässä ja 100 mg kapselin Bio-Qinon Q10 kahdesti päivässä.”

 

Bio-Qinon GOLD sisältää alkuperäistä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

SelenoPrecise sisältää patentoitua orgaanista seleeniä, joka edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja solujen suojaa hapettumisstressiltä, sekä tukee kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Ref.
Alehagen U, et al. Cardiovascular mortality and N-terminal-proBNP reduced after combined selenium and coenzyme Q10 supplementation: A 5-yeas prospective randomized double-blind placebo-controlled trial among elderly Swedish citizens. Int J Cardiol. 2012. E-pub ahead of print.