Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Tuttu ubikinoni Q10 uuden ajan kasviperäisessä pehmytkapselissa.
   

  Pharma Nord on tuonut markkinoille kasviperäisen version paljon tutkitusta ja laadukkaaksi todetusta Bio-Qinon Q10 GOLD -valmisteesta. Q10 Green Bio-Qinon on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa valmiste, jossa on hyödynnetty kasviperäisiä Phytocaps -pehmytkapseleita.
  Kapselit ovat Pharma Nordin oman tuotekehityksen tulosta.

  Q10 Green Bio-Qinon on pitkän tuotekehitysprosessin tulos. Työ on vienyt aikaa, koska kapselin kuoren valmistuksessa haluttiin välttää synteettisten sidosaineiden käyttöä ja sen sijaan hyödyntää paikallisia, puhtaasti kasvatettuja vihanneksia. Neljän vuoden tiiviin tuotekehityksen tuloksena kuluttajille on nyt tarjolla 100 % kasvipohjaisia pehmytkapseleita, jotka eivät sisällä synteettisesti valmistettua selluloosaa (HPMC).

   
  Pharmanord image

  Paikallisista kasviksista valmistettu kapseli

  Toisin kuin suurin osa markkinoilla olevista pehmeistä kapseleista, Pharma Nord on päättänyt olla käyttämättä hydroksipropyylimetyyliselluloosaa (HPMC) Phytocaps -kapseleissa. HPMC on puolisynteettinen aine, joka on valmistettu puumassasta tai puuvillasta ja käsitelty hapolla. 

  Q10 Green on Phytocaps -nimisessä kapseleissa, jotka ovat kasviperäisestä tärkkelyksestä valmistettuja pehmeitä kapseleita. Kapselin kuori valmistetaan fermentoimalla paikallisia vihanneksia; herneitä, maissia ja perunaa. 

   
  Pharmanord image

  Kapselissa hyvin imeytyvä koostumus – juuri kuten alkuperäisessäkin

  Uusi Q10 Green sopii heille, jotka eivät halua käyttää eläinperäisiä tuotteita. Q10 Green Bio-Qinon on identtinen alkuperäisen Bio-Qinon Q10 GOLD -valmisteen kanssa, lukuunottamatta kapselin kuorta. Molemmat valmisteet sisältävät samaa ubikinonia (koentsyymi Q10) liotettuna öljyyn. Molemmissa valmisteissa on sama  patentoitu valmistusmenetelmä, mikä takaa erinomaisen ubikinonin imeytymisen.

   

  Dokumentoitu uraauurtavissa tutkimuksissa

  Pharma Nordin pitkälle erikoistuneen teknologian ansiosta Pharma Nordin ubikinoni (koentsyymi Q10) imeytyy erinomaisesti verenkiertoon ja kudoksiin.

  Juuri tämän vuoksi Pharma Nordin Q10-kapselit on valittu aiemmin kahteen uraauurtavaan  tutkimukseen; Q-Symbio (JAAC Heart Failure, 2014) ja KiSel-10 (International Journal of Cardiology, 2013) – tutkimuksiin. Tutkijat halusivat olla varmoja, että he käyttävät tutkimuksissaan sellaista Q10-laatua, joka on tieteellisesti todistettu laadukkaaksi ja vaikuttavaksi.

   

  Kansainvälisiä referenssejä

  Bio-Qinon Q10:n molemmissa kapseleissa kuluttajat saavat käyttöönsä täsmälleen saman Q10-koostumuksen. Molempien Bio-Qinon Q10 -valmisteiden biologinen hyötyosuus eli imeytymiskyky on tutkitusti parempi kuin millään muulla markkinoilla olevalla ubikinonivalmisteella.

  Ubikinonia on ruuassa ja kehossa

  Ihminen saa ubikinonia syömästään ravinnosta. Määrä on kuitenkin pieni siihen verrattuna  mitä ihmisen keho pystyy tuottamaan. Kykymme tuottaa ubikinonia on huipussaan parikymppisenä, jonka jälkeen sen tuotanto laskee tasaisesti. Myös tietyt sairaudet voivat heikentää ubikinonin tuotantoa.