Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Bio-Beauty hoitaa kauneuttasi sisältäpäin

  Bio-Beauty

  • Iholle, hiuksille ja kynsille
  • Sisältää C-vitamiinia, joka edistää ihon normaalia kollageenin muodostumista
  • Seleeni (orgaaninen SelenoPrecise®) immuunijärjestelmän tueksi, solujen suojaamiseksi hapettumisstressiltä sekä hiuksille ja kynsille
  • Myös E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Biotiini ja sinkki hiuksille ja iholle
  • Lisäksi kollageenia, Pycnogenolia®, piitä sisältävää peltokorteuutetta ja kasviuutteita (jotka sisältävät lykopeenia ja antosyaaneja)
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti dokumentoitu
    
  Read moreShow less
  2 tablettia sisältää   % VSV*
  C-vitamiini 60 mg 75 %
  E-vitamiini 10 mg a-TE 83 %
  Biotiini 160 µg 320 %
  Sinkki 7,5 mg 75 %
  Seleeni (orgaanista) 50 µg 91 %
  Kollageeni 23 mg **
  Peltokorteuute 80 mg **
  Tomaattiuute 66,6 mg **
  Mustikkauute 30 mg **
  Pycnogenol® 20 mg **

  * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
  ** Ei määritelty

  Tuotetiedot / Produktfakta

  Annostus
  2 tablettia päivässä runsaan veden kera. Ei suositella käytettäväksi raskauden eikä imetyksen aikana.
  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

  Ainesosat
  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute, tomaattiuute (sisältää soijalesitiiniä), L-askorbiinihappo, sinkkiglukonaatti, hydrolysoitu kalakollageeni, seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mustikkauute,

  DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti, rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), pintakäsittelyaine (talkki), väri (titaanidioksidi), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (luteiini), aromi (vanilliini), väri (karotenoidit), D-biotiini.

  Säilytys
  Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

  Mitä Bio-Beauty on?

  Bio-Beauty sisältää hiuksia, ihoa ja kynsiä hellivän yhdistelmän aktiiviaineitaBio-Beauty® sisältää sinkkiä ja biotiinia, jotka tukevat ihon ja hiusten pysymistä normaaleina. Bio-Beautyssa on myös patentoitua orgaanista seleenihiivaa, SelenoPrecisea®, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi antioksidantit C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Bio-Beauty sisältää myös kollageenia, Pycnogenolia® sekä tomaatti-, mustikka- ja peltokorteuutetta.

  Miksi valita Bio-Beauty?

  Bio-Beauty on ravintolisä, joka sisältää ravintoaineita, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Valmisteen sisältämät vitamiinit, hivenaineet ja kasviuutteet kuten seleeni, C-vitamiini, sinkki, biotiini ja peltokorteuute (Equisetum arvense) tukevat biologisia prosesseja, jotka vaikuttavat ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Esimerkiksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ihon joustavuuden ja kestävyyden kannalta, sillä yksi kollageeni on yksi sidekudoksen tärkeimmistä rakennusaineista.

  Bio-Beauty on ainutlaatuisen monipuolinen valmiste kauneutesi hyväksi

  Dokumentoidut tulokset

  Biologisten prosessien, kuten uusien ihosolujen tuotannon säätely, ihon kollageenisynteesin tukeminen ja ihosoluja suojaavien puolustusmekanismien herättely vie aikansa. Bio-Beautyllä tehdyssä tutkimuksessa* havaittiin vaikutuksia jo 6-12 viikon käytön jälkeen.

  Bio-Beauty ylläpitää hyvinvoivaa ihoa. Ero on nähtävissä jo 6 viikon käytön jälkeen.


  *J Dermatolog Treat 15, 4, 2004, 222-6

  Mitä hapettumisstressi on?

  Hapettumisstressillä tarkoitetaan tilaa, jossa vapaita happiradikaaleja (helposti reagoivat happiyhdisteet) on elimistössä liiaksi. Tällöin ne vahingoittavat soluja, sen rakenneosia ja solukalvoja varastamalla elektroneja niiden atomeista. Tietyt ravintoaineet, kuten E-vitamiini, toimivat antioksidantteina ja suojaavat elimistöä hapettumisstressiltä. Antioksidantit lahjoittavat yhden elektroninsa ja neutraloivat näin vapaat radikaalit ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vaurioita.