Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  Magnesium on tärkeämpi kuin yleensä tiedetäänkään
  Vaikka suurin osa tietää mitä magnesium on, vain noin kolmannes on tietoinen siitä  mitä hyötyä siitä on, todetaan  amerikkalaisessa tutkimuksessa. Mikäli kuulut tähän kolmannekseen, jatka lukemista saadaksesi lisätietoa tämän hivenaineen merkityksestä juuri sinulle.

  Tiesitkö, että magnesium osallistuu elimistössämme yli 300 entsymaattiseen reaktioon?  Jos et, niin ei huolta. Pieni, mutta paljastava tutkimus  viime vuoden marraskuulta osoittaa, että ravintoaineiden ja terveyden lisätiedolle on tilausta. [1]

  Ylläpitää lihasten toimintaa
  Eräs magnesiumin tärkeistä ominaisuuksista on se, että se ylläpitää lihasten normaalia toimintaa. Lihaksia on kaikkialla kehossa. Vaikka useinmiten  puhutaan hauiksista sekä olka- ja reisilihaksista, sydän on yksi tärkeimmistä lihaksista, jonka totisesti toivotaan toimivan moitteettomasti. Ja jopa sisäelinten hallinta on riippuvainen ns. pehmeästä  lihaskudoksesta.
  Hyväksi luustolle

  Toinen magnesiumin tärkeä tehtävä on auttaa ylläpitämään luustoa ja hampaiden kuntoa. Tämä korostuu iän myötä.  Magenisumin tehtävä on hallita kalsiumin imeytymistä. Estämällä  kalsiumia vuotamasta soluista pehmytkudokseen magnesium varmistaa, että ravinnon kalsium imetyy luiden soluihin.

  Hermot hallintaan
  Magnesium auttaa jopa hermostoa toimimaan kuten niiden pitäisikin. Normaali hermoston toiminta on paljon oletettua laajempaa. Ajatellaanpa vaikka kaikkia mahdollisia elimistön toimintoja, joita hermosto hallinnoi. Näitä ovat mm. Lihas- ja aivoaktviteetti, tai vaikkapa reaktiokyky. Näiden toiminnot voivat  häiriintyä helposti, kuten esim. stressin vuoksi. Jotta hermosto toimisi tasapainoisesti, tarvitaan riittävää magnesiumin saantia.

  Bio-Magnesium – luotettava magnesiumin lähde
  Magnesiumia tarvitaan myös energia-aineenvaihduntaan. Itse asiassa, magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupusta. Eli mikäli väsymys vaivaa jatkuvasti, voi olla syytä tarkistaa ravintoaineiden saanti. Magnesiumin lähteitä ravinnosta ovat mm. pinaatti, kurpitsan siemenet, mantelit ja avokado.

  Lisäksi voi ottaa ravintolisänä Bio-Magesiumia, joka on mukava ja luotettava tapa taata päivittäinen magnesiumin saanti. Bio-Magnesium sisältää  kolmea huoellisesti valittua magnesiumyhdistettä.  Ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi se liukenee nopeasti ja takaa erinomaisen imeytymisen, jonka ansioista sillä on korkea biologinen hyötyosuus.

  Kesä

  Erityisesti kesällä on hyvä kiinnittää huomio erityisesti siihen seikkaan, että magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa ja edistää energia-aineenvaihduntaa. Kehon magnesiumvarastoja vähentävät voimakas fyysinen harjoittelu, stressi ja alkoholin käyttö.

  Lisätietoa Bio-Magnesiumista saat tästä linkistä. Katso myös video, joka osoittaa kuinka nopeasti valmiste liukenee vesilasilliseen. Juomalla Bio-Magnesium on todella helppo nauttia!


  1. www.nutraingredients.com


  Lisätietoa Magnesiumin