Etsi

  Hakutulokset

  Sulje

  10 hyvää syytä valita Magnesium
  Länsimaisesta ruokavaliosta saadaan usein liian vähän magnesiumia. Tämä on huolestuttavaa, sillä magnesiumia pidetään yhtenä tärkeimmistä kivennäisaineista.
  Magnesium osallistuu yli 300 entsymaattisen reaktioon kehossamme.

  Kesän lähestyessä on hyvä hetki kiinnittää huomio siihen seikkaan, että magnesium tukee lihasten normaalia toimintaa ja edistää energia-aineenvaihduntaa. Kehon magnesiumvarastoja vähentävät voimakas fyysinen harjoittelu, stressi ja alkoholin käyttö.

  Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaaleja toimintoja, sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina, edistää normaalia proteiinisynteesiä ja energia-aineenvaihduntaa, psykologisia toimintoja sekä elektrolyyttitasapainoa. Magnesium osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Bio-Magnesiumilla varmistetaan magnesiumin saanti

  Bio-Magnesiumilla on korkea biologinen hyötyosuus, koska se sisältää kolmea erilaista magnesiumyhdistettä. Se liukenee nopeasti ja tehokkaasti vatsassa, jopa heillä, joilla on alhainen vatsahappotaso. Bio-Magnesium on dokumentoitu valmiste, jota on käytetty tutkimuksissa.


  Bio-Magnesium on helppokäyttöinen. Bio-Magnesium -tabletit suositellaan otettavaksi ennen nukkumaan menoa runsaan veden kera. Koska tabletit liukenevat nesteeseen, Bio-Magnesium on kätevä juoda vaikka valmiiksi veteen liuenneena iltaisin tai harjoittelun jälkeen.