Finland | Select other Country

Bio-Magnesium™ - Hyvin imeytyvä ja luotettava magnesiumin lähde

Magnesiumin hyödyt helpossa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Lihaksille, hermostolle, luustolle ja hampaille sekä väsymykseen.

  • Sisältää kolmea eri magnesiumsuolaa, mikä tekee valmisteesta nopeasti liukenevan ja hyvin imeytyvän
  • Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa
  • Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Lisäksi edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina
  • Valmistettu Tanskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti

Bio-Magnesium™

Pharma Nord

60 tabl

140  pistettä

150 tabl

200  pistettä

Tutustu tähän tuotteeseen liittyviin tuoteryhmiin

[Aivot ja muisti|, Ikenet ja hampaat|, Kivennäisaineet|, Lapset, raskaus|, Lihakset ja harjoittelu|, Nivelet ja luusto|]
Tulosta sivu
Suositeltava vuorokausiannos  sisältää magnesiumia:                                   
1 tabletti 200 mg (53%)*
2 tablettia 400 mg (107%)*

* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot / Produktfakta

Annostus:
1-2 tablettia päivässä. Iltaisin suositellaan otettavaksi 1 tabletti ennen nukkumaan menoa, joko vesilasilliseen liuotettuna tai runsaan veden kera.

Sopii vegaaneille.

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys:
Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Magnesiumkarbonaatti,
magnesiumhydroksidi,
magnesiumasetaatti,
täyteaine (mikrokiteinen selluloosa),
paakkuuntumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti),
pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa),
paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat),
kiinteyttämisaine (piidioksidi).

60/150 tabl. paino 61/153 g

Miksi valita Bio-Magnesium™?

Bio-Magnesiumilla™ on korkea biologinen hyötyosuus ja se koostuu kolmesta eri magnesiumsuolasta. Jokainen Bio-Magnesium™-tabletti sisältää 200 mg magnesiumia. Tabletti liukenee täysin vain muutaman minuutin kuluessa – jopa hapottomassa tai vähähappoisessa mahassa. Liuetessaan magnesium muuttuu imeytyvään muotoon, joten nopea liukeneminen merkitsee myös nopeaa imeytymistä. Bio-Magnesium-tabletit voi niellä kokonaisina, pureskella tai liuottaa lasilliseen vettä ja juoda.

Magnesiumtesti

Voit itse vertailla eri magnesiumvalmisteiden liukenemista. Viereisessä kuvassa olemme tiputtaneet vasemmalla olevaan lasiin Pharma Nordin Bio-Magnesium-tabletin, joka on liuennut veteen muutamassa minuutissa. Oikeanpuoleisessa lasissa on toisen valmistajan tuote näkyvissä kokonaisena tablettina lasin pohjalla.

Mitä magnesium on?

Magnesium on elintärkeä, neljänneksi tavallisin kivennäisaine kehossamme. Magnesiumia on kaikissa elimistömme soluissa ja 98 % siitä on itse solun sisällä. Aikuisen keho sisältää noin 24 grammaa magnesiumia. Noin 25 % tästä on lihaskudoksessa ja 60 % luissa muiden hivenaineiden kuten kalsiumin ja fosforin ohella.

Miten magnesium toimii?

Magnesium on monipuolinen kivennäisaine, jolla on useita tärkeitä tehtäviä kehossa. Se osallistuu yli 300 entsymaattiseen reaktioon. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi se edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina. Magnesium osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin, normaaliin proteiinisynteesiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Magnesiumin saanti

Magnesiumia saamme ravinnon kautta. Erinomaisia magnesiumin lähteitä ovat esimerkiksi pähkinät, mantelit, siemenet, vihreät lehtivihannekset, kaura ja lehtikaali. Jonkin verran magnesiumia on myös vedessä, mutta pitoisuus on pieni ja vaihtelee alueittain.

Jotkut henkilöt saavat magnesiumia riittämättömästi johtuen esimerkiksi liiasta prosessoitujen valmisruokien käytöstä tai puutteellisesta ruokavaliosta ja magnesiumia kuluttavasta elämäntyylistä. Kehon magnesiumvarastoja vähentävät myös:

  • alkoholin käyttö
  • voimakas fyysinen harjoittelu ja hikoilu
  • stressi

Jos ruokavalio sisältää kovin niukasti proteiinia (vähemmän kuin 30 grammaa päivässä), voi magnesiumin imeytyminen vähentyä. Mikäli elimistöllä on käytettävissään liian vähän magnesiumia, voi se alkaa irrottaa magnesiumia luukudoksesta pitääkseen veren magnesiumpitoisuuden normaalina. Tämän vuoksi liian vähäisen magnesiuminsaannin selvittäminen verikokein ei välttämättä anna kovin todenmukaista kuvaa siitä, onko ihmisen magnesiumin saanti riittävällä tasolla.

Liiallinen magnesiumin saanti on harvinaista, sillä munuaiset erittävät ylimääräisen magnesiumin virtsaan. Munuaistoiminnan ongelmista kärsivien tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen magnesiumlisän käytön aloittamista.

To the frontpage

Pharma Nord kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta.

Toimiston osoite 

Oy Pharma Nord Ab
Rajatorpantie 41 C
01640 Vantaa

Asiakaspalvelu avoinna 

Ma - Pe: 8.15 - 16.15

+358 9 8520 2215   

             
Mastercard Visa Card
Visa Card  
GlobalSign